must see!!!

Koniecznie musicie wszyscy zobaczyć miniwystawę historycznych rowerów w sklepie Port Rumia, póki jeszcze tam jest. Zdaje się do soboty tylko. Polecam szczerze, warto, choćby trzeba było wlec się nawet z Pryszcza alboli Czewa! Sklep otwarty całą dobę, wystawa jest na korytarzu. Warto by było dać z pięć dych za bilet, a to jest za darmola! Jak życie, jak miłość, jak szczęście, najlepsze sprawy bywają za darmola!

Nawet są pierwociny dzisiejszych Pinionów i Bafangów, z początków 20tego wieku. Jest rower silnikowy Brigitte Bardot! Jest doskonała replika bicykla, nawet wżery rdzy na ramie wyglądają jak w autentyku ze strychu, jeszcze tak dobrej repliki Coventry Mechanists nie widziałem, może ściemniają, że to jest replika, żeby im kto go nie ukradł? Autentyk kosztował by majątek.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka pierwocina Piniona? Czyżby przedwojenny trzybiegowy Adler?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszelki duch!

genau, bardzo przedwojenny (sakra, jakie to było duźe)

i dzwonki "tramwajowe" pokazali, i lampy karbidowe, i Łuczniki, i trochę zdjęć, cimliś dojcz takich
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba starszy. Ten z lat 30. ma skrzyneczkę mniejszą od Piniona. Adler-Getrieberad-3-Gang. Do kupienia na ebaju.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

musze sie przejechac koniecznie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...