muza na dziś

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała.
A może jakaś nowa muza wpadła w ucho.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taki Duży Kot, jak Pan chyba nie ulega pozorom.
Ja, jeszcze przed śniadaniem i w stroju Iron Mana, z przyczyn "nagłych".
Serek wiejski z rzodkiewką.
Ps
Na wino! Na wino zapraszaj. Dzień długi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiem pani, że jest groźnie. Anarchisci zakładają maski. Chciałem zaprosić na bezalkoholową wódkę i leczo wegetariańskie z kiełbasą, ale jestem po śniadaniu.

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dla leniwców ;)
https://naforum.zapodaj.net/547a74944c3c.jpg.html

Dzień dobry Panu :)
Kuchenne foto by me
Pozdrawiam Pana Roberta Popczyka
https://naforum.zapodaj.net/547a74944c3c.jpg.html

Chełmoński foto by me :]
Określenie "cud nad Wisłą" nie zostało wymyślone by pomniejszyć zasługi Piłsudskiego. Sam je sobie odebrał. Najpierw podał się do dymisji, kochanka w pamiętnikach twierdzi, że całą bitwę przesiedział u niej, zaś zwycięskiego generała Rozwadowskiego wsadził do więzienia, gdzie faceta po prostu zamordowano systematycznie go czymś podtruwając. Oderwanego od pługa Witosa, co zgodził się przyjąć odpowiedzialność cywilną też zresztą wsadzili i musiał czyścić więzienne kible.
Po prostu uciekające Ruski darły się, że po stronie Polaków walczy Matka Boska. I Chełmoński tak to mniej więcej namalował.
I jest to bezsens, że o tym, pożal się Boże, Powstaniu, mówi się co roku więcej i głośniej niż o tej fajowej bitwie z dziwnym efektami na niebie. A stulecie jest w tym roku.

image

https://youtu.be/2in-9swgC1s

Nie ma muzyki, pitolenie padło, nie ma gdzie se baniaka potrenować z rana. Idę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Moja kotka ma sjestę cały dzień ;)

Poobiednia sjesta
https://naforum.zapodaj.net/1a2a7afcf3f9.jpg.html

Mała alpaka

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dałabym Ci lizaka z gumą, ale już prawie dociumkałam się do gumy :)
Ps
Też dziś chlipałam, na widok wielkiego orangutana :(
Siedział sam na podłodze i wcinał zieleninę.
Wyszłam na powietrze i schowałam się w kącie.
Łkałam jak dziecko. Pierdzące lamy, z krzywymi zębami, poprawiły mi humor :)

No.. wrażliwy jestem. Chlip..;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

U mnie na winogronach wiszą. Rankiem z metalową łopatką, w szlafroku, wynoszę i wyrzucam ale wracają :(
Jak wpadnę na pomysł "ratowania" z opresji jakiegoś robactwa to mi przypomnij słowną i zdjęciową manifestację z tego sezonu :(((
Ps
Naprawdę płakałeś kwadrans?
Mnie to rozczula.

> Kuźwa, co roku testujesz i co roku piszesz to samo.

Nieprawdą jest jakoby. W zeszłym roku wścieklizny papryczki nabawiły się wraz z kolorem. Dlatego w miarę bezpiecznie i odruchowo zaryzykowałem jeszcze zieloną. Jednak w tym roku jakoś wszystko rośnie nie tak, jak powinno.

Brązowe potwory z młodych liści przerzuciły się na korzonki. Wpitalają mi rzodkiewkę a sąsiadce działkowej wpitoliły buraki.
Wczoraj strzepywałem masę slimorów ze stelaża ogórkowego, z wysokości ok. 1,6 m. Tym razem te z domkiem w paski.
Ale to mały pikus. Własnie ta sama sąsiadka opowiadała mi o jej znajomym, któremu wpitoliły dynię. Nie uwierzyłaby, gdyby nie widziała na własne oczy. Wyżarta dziurka w pancernej skorupie dyni a wewnątrz brązowe mrowie - jak w moich piwnych łapkach :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Vi, wzmianka o Piekle to prowokacja i dramaturgia.
ps
Tak. Pan Darcy. Jakbym klęczała w tej trawie i nadszedłby ony to scena miałaby sens. Przemaluję paznokcie.

Damn, co jest z tymi postami, wciąż mi je ucina. Pan Darcy jest na cenzurowanym? ;)

Gdzie film z ręki, kręcony cegłą?
Kuźwa, co roku testujesz i co roku piszesz to samo.
Czekasz na jakieś zaskoczenie? :D
Ten film byłby wart majątek!
Ps
"Odruchowo" 8D

>Vi, ustaw soundbar do nowego odbiornika tak, żeby nie było słychać, jak łkasz :)

Ach, pan Darcy

Znowu mi ucięło post, więc dokończę myśl ;)

Dziękując za przepis dodam, że zrobiłam wczoraj sałatkę z bobem i tym, co akurat miałam pod ręką. Wyszła całkiem smacznie :) Coś tam mi jeszcze zostało na dzisiejszą kolację ;)

Piekło to przesada, dzięki za przepis

Dzieki, dobra kobieto.
Moja papryka w tym roku się nie spisała. Krzaczki lichutkie a na nich pojedyncze strąki. Ale dobre i to, bo już się obawiałem, że nie będzie zupełnie nic, co oznaczałoby brak nasionek na przyszły rok. A szkoda tak unikalnej odmiany.
Przedwczoraj, w trakcie odchwaszczania, niechcący urwałem jeden młodziutki, zielony jeszcze strąk. Odruchowo odgryzłem kawałek, chcąc sprawdzić, czy jest choć odrobinę pikantny.
Był. Z dobry kwadrans mocno żałowałem tego gryza, tonąc we łzach :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Vi, ustaw soundbar do nowego odbiornika tak, żeby nie było słychać, jak łkasz :)
Proszę
http://youtu.be/bFsgLhx9dxg

Inne tematy z forum

Problem z uzaleznieniem.. Alkohol, depresja... (8 odpowiedzi)

Witajcie. Kiedys juz stworzylem tu watek, w ktorym prosilem o pomoc z uporaniem sie ze swoim...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (7 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...