muza na dziś

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała.
A może jakaś nowa muza wpadła w ucho.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taki Duży Kot, jak Pan chyba nie ulega pozorom.
Ja, jeszcze przed śniadaniem i w stroju Iron Mana, z przyczyn "nagłych".
Serek wiejski z rzodkiewką.
Ps
Na wino! Na wino zapraszaj. Dzień długi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiem pani, że jest groźnie. Anarchisci zakładają maski. Chciałem zaprosić na bezalkoholową wódkę i leczo wegetariańskie z kiełbasą, ale jestem po śniadaniu.

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dla leniwców ;)
https://naforum.zapodaj.net/547a74944c3c.jpg.html

Dzień dobry Panu :)
Kuchenne foto by me
Pozdrawiam Pana Roberta Popczyka
https://naforum.zapodaj.net/547a74944c3c.jpg.html

Chełmoński foto by me :]
Określenie "cud nad Wisłą" nie zostało wymyślone by pomniejszyć zasługi Piłsudskiego. Sam je sobie odebrał. Najpierw podał się do dymisji, kochanka w pamiętnikach twierdzi, że całą bitwę przesiedział u niej, zaś zwycięskiego generała Rozwadowskiego wsadził do więzienia, gdzie faceta po prostu zamordowano systematycznie go czymś podtruwając. Oderwanego od pługa Witosa, co zgodził się przyjąć odpowiedzialność cywilną też zresztą wsadzili i musiał czyścić więzienne kible.
Po prostu uciekające Ruski darły się, że po stronie Polaków walczy Matka Boska. I Chełmoński tak to mniej więcej namalował.
I jest to bezsens, że o tym, pożal się Boże, Powstaniu, mówi się co roku więcej i głośniej niż o tej fajowej bitwie z dziwnym efektami na niebie. A stulecie jest w tym roku.

image

https://youtu.be/2in-9swgC1s

Nie ma muzyki, pitolenie padło, nie ma gdzie se baniaka potrenować z rana. Idę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Moja kotka ma sjestę cały dzień ;)

Poobiednia sjesta
https://naforum.zapodaj.net/1a2a7afcf3f9.jpg.html

Mała alpaka

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dałabym Ci lizaka z gumą, ale już prawie dociumkałam się do gumy :)
Ps
Też dziś chlipałam, na widok wielkiego orangutana :(
Siedział sam na podłodze i wcinał zieleninę.
Wyszłam na powietrze i schowałam się w kącie.
Łkałam jak dziecko. Pierdzące lamy, z krzywymi zębami, poprawiły mi humor :)

No.. wrażliwy jestem. Chlip..;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

U mnie na winogronach wiszą. Rankiem z metalową łopatką, w szlafroku, wynoszę i wyrzucam ale wracają :(
Jak wpadnę na pomysł "ratowania" z opresji jakiegoś robactwa to mi przypomnij słowną i zdjęciową manifestację z tego sezonu :(((
Ps
Naprawdę płakałeś kwadrans?
Mnie to rozczula.

> Kuźwa, co roku testujesz i co roku piszesz to samo.

Nieprawdą jest jakoby. W zeszłym roku wścieklizny papryczki nabawiły się wraz z kolorem. Dlatego w miarę bezpiecznie i odruchowo zaryzykowałem jeszcze zieloną. Jednak w tym roku jakoś wszystko rośnie nie tak, jak powinno.

Brązowe potwory z młodych liści przerzuciły się na korzonki. Wpitalają mi rzodkiewkę a sąsiadce działkowej wpitoliły buraki.
Wczoraj strzepywałem masę slimorów ze stelaża ogórkowego, z wysokości ok. 1,6 m. Tym razem te z domkiem w paski.
Ale to mały pikus. Własnie ta sama sąsiadka opowiadała mi o jej znajomym, któremu wpitoliły dynię. Nie uwierzyłaby, gdyby nie widziała na własne oczy. Wyżarta dziurka w pancernej skorupie dyni a wewnątrz brązowe mrowie - jak w moich piwnych łapkach :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Vi, wzmianka o Piekle to prowokacja i dramaturgia.
ps
Tak. Pan Darcy. Jakbym klęczała w tej trawie i nadszedłby ony to scena miałaby sens. Przemaluję paznokcie.

Damn, co jest z tymi postami, wciąż mi je ucina. Pan Darcy jest na cenzurowanym? ;)

Gdzie film z ręki, kręcony cegłą?
Kuźwa, co roku testujesz i co roku piszesz to samo.
Czekasz na jakieś zaskoczenie? :D
Ten film byłby wart majątek!
Ps
"Odruchowo" 8D

>Vi, ustaw soundbar do nowego odbiornika tak, żeby nie było słychać, jak łkasz :)

Ach, pan Darcy

Znowu mi ucięło post, więc dokończę myśl ;)

Dziękując za przepis dodam, że zrobiłam wczoraj sałatkę z bobem i tym, co akurat miałam pod ręką. Wyszła całkiem smacznie :) Coś tam mi jeszcze zostało na dzisiejszą kolację ;)

Piekło to przesada, dzięki za przepis

Dzieki, dobra kobieto.
Moja papryka w tym roku się nie spisała. Krzaczki lichutkie a na nich pojedyncze strąki. Ale dobre i to, bo już się obawiałem, że nie będzie zupełnie nic, co oznaczałoby brak nasionek na przyszły rok. A szkoda tak unikalnej odmiany.
Przedwczoraj, w trakcie odchwaszczania, niechcący urwałem jeden młodziutki, zielony jeszcze strąk. Odruchowo odgryzłem kawałek, chcąc sprawdzić, czy jest choć odrobinę pikantny.
Był. Z dobry kwadrans mocno żałowałem tego gryza, tonąc we łzach :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Vi, ustaw soundbar do nowego odbiornika tak, żeby nie było słychać, jak łkasz :)
Proszę
http://youtu.be/bFsgLhx9dxg

Inne tematy z forum

Jak daleko z PKS na PKP w Gdyni? (13 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym zapytać czy dworzec PKS w Gdyni jest blisko dworca PKP? Jaka to mniej-więcej...

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...