na pozór mili, ale "interesowni"

Pieniążki się liczą, co chwilę akcje ich zbierania, banery z numerem konta. Ich facebookowy profil jest czyszczony z innych niż pochlebne opinii oraz uwag i zapytań. Jak ktoś tak zagrywa, to nie warto z nim współpracować i się wdawać w znajomość
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23

Re: na pozór mili, ale

Zawsze się znajdzie osoba zawistna i oceniająca innych swoją miarą. Byłam na profilu fundacji i nie zauważyłam, aby coś było kasowane. Słów Tomasza nie potwierdza też fakt, że Fundację wspierają znani, a także inne szanowane organizacje w tym i hospicjum. Myślę, ze to Tomasz to kolejny człowiek, który po prostu zazdrości innym, że mają w sobie masę serca, empatii i potrafią działać bezinteresownie. Szkoda, ze są takie zawistne osoby jak Tomasz, które mogą pozwolić sobie tylko na kłamstwa wobec innych. Uważam, że Fundacja KrewAktywni jest organizacją dla ludzi i na rzecz ludzi i są to faktycznie ludzie z pasją!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: na pozór mili, ale

TOTALNA BZDURA!!! Niby jakim cudem ludzie, którzy za darmo uczą pierwszej pomocy, za darmo mierzą poziom cukru i za darmo wykonują prawdziwe masaże, za darmo organizują akcje poboru krwi, rejestracje dawców szpiku, zabawy dla dzieci mieliby być interesowni????? Z tego co wiem to ci ludzie są wolontariuszami i nikt z nich nie jest zatrudniony w fundacji a więc robią to z potrzeby serca, a nie dla pieniędzy. Zawsze się znajdzie taki zawistny człowiek jak Tomasz, który najwyraźniej potrafi tylko niszczyć i zazdrościć. "Żenujący Tomasz" taki powinien być nik!!!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0