Witam! Szukam dziewczyny lub kobiety na krótkie przejażdżki rowerowe np po pracy, wieczorami. Najlepiej Brzeźno, Jelitkowo, Przymorze. Ja normalny chłopak z Dolny Wrzeszcz:) Zainteresowane piszcie 514280291:)
05
Re: na rower!!;)
~wariat
(12 lat temu)
a ja nienormalny , też piszcie :P
60
~ja les
(12 lat temu)
Normalnie nienormalne zboczki :)
40
~aaania
(12 lat temu)
a jesteś chłopcem czy mężczyzną?
40
~autokomis
(12 lat temu)
"ja normalny CHŁOPAK"... aaaania, zakładaj dresy i na rower ;) byle nie za wcześnie, bo on tylko wieczorami jeździ... po lasach ciemnych ;)
40
~aniuta
(12 lat temu)
autokomis a Ty wolisz wieczor czy ranek ? bo chyba takie starocia jak u Ciebie to wola tylko noc pod kolderka , wiec zamknij sie chlopie i tylko czytaj co inni pisza .
20
MlodamamaDiN
(12 lat temu)
A może ktoś z Chełmu przyłączyłby się do mnie? Chciałabym pojeździć wieczorami tak po 20, ale też byłabym skłonna rano ok 7/8. Jak ktoś byłby chętny to czekam na info :-)
01
singiel
(12 lat temu)
ja lubie jeździć na rowerze :) i to bardzo :)
10
~autokomis
(12 lat temu)
Młodamama... z Chełmu to jest tu taki Chełmianin, nie szukałaś dokładnie, oj, oj, oj :)))
10
MlodamamaDiN
(12 lat temu)
Z tego co kojarze to on szuka swojej połówki czy pocieszycielki, a nie kompanki na rower :-)
12
~autokomis
(12 lat temu)
Dobre i to... na początek :) Pocieszycielka na rowerze :D
21
MlodamamaDiN
(12 lat temu)
autokomis - wybacz, ale ja się nie bawię w takie rzeczy ;) mam dwójkę dzieci i wspaniałego męża = więc swoją postawą mogę szanownego kolegę tylko bardziej zdołować, a nie o to mi chodzi ;)
22
~autokomis
(12 lat temu)
A nie masz koleżanek? Może razem pojeździcie w grupie?
To tylko pomysł... ;)
21
MlodamamaDiN
(12 lat temu)
Jakby moje koleżanki chciały jeździć na rowerze to bym o tym tu nie wspominała, tylko z nimi jeździła :) a tak na razie śmigam sama ....
42
~Alex
(12 lat temu)
a kupe przed wyjściem zrobiłaś?
34
MlodamamaDiN
(12 lat temu)
Nie ma to jak dać popis elokwencji, brawo :-) Miłego dnia maluchy!