naciągają klientów

pojechałam na wymianę szczęk hamulcowych.zostały wymienione( rzekomo) po czym za pare dni wogóle nie było hamulca.Pojechałam do innego warsztatu który miałam po drodze aby to sprawdzili i okazało sie że nic nie było wymianione a w carmanie 284 zł skasowali! kierownictwo to sami o... i w dodatku sa bardzo aroganccy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: naciągają klientów

Patrząc na twoją opinię wydaje mi się, że robiłaś taką wymianę po raz pierwszy w życiu. Każdy kto choć trochę się na tym zna wie, że zawsze po wymianie tarcz lub klocków hamulcowych układ przez kilka dni musi się dotrzeć (przez ok. 500 km). I w tym czasie faktycznie auto jest prawie bez hamulców.

A jeżeli chodzi o warsztat, to korzystam w miarę regularnie i jestem zadowolony. Sprawna i terminowa obsługa (tyle, że trzeba się umówić).
Należy do tej nielicznej grupy warsztatów gdzie mnie osobiście nikt mnie nie próbował mnie naciągnąć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

napisała, że nie było nic wymienione, a nie, że niedotarte. Naucz się czytać ze zrozumieniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Napisała co wiedziała, a że niewiele wiedziała (czytaj ze zrozumieniem post, który komentowałeś mądralo) to i głupoty napisała. A co do drugiego warsztatu, to czy spotkałeś jakikolwiek warsztat, który pochwaliłby konkurencję. Wszyscy knocą i oszukują, tylko my robimy dobrze. Niestety tak nie jest. Jak nie patrzysz na ręce to zawsze mogą cię oszukać i nie ma na to rady. Nawet jak patrzysz to też nie masz gwarancji, bo czy rozpoznasz jakość każdej nowej montowanej części.
Staraj się skupić na meritum, a nie pisać o p-ierdołach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1