najlepsza randka wszechczasów

był wątek o najgorszych randkach, pomarudziliśmy ;) to może teraz powspominajmy i podzielmy się tymi najfajniejszymi randkowymi doświadczeniami :) a przy okazji może ktoś zaczerpnie odrobinę inspiracji ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To albo Kocio jednak nie jest głosem wszystkich kobiet, albo nie jesteś kobietą:d
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

>pojawiło się pytanie dlaczego jestem sama...
dlatego,że wolę nie mieć nikogo niż być z byle kim ;)

Słusznie. Choć jak Cię czytam na tym forum, to wnioskuję, że prawdopodobnie nie istnieje istota mogąca się zbliżyć do Twojego absolutnego minimum. Czy rzeczywiście masz o sobie aż tak wyolbrzymione mniemanie?
Masz przecież świadomość, że masz trudny charakter. Gdzie w tym będzie równa wymiana?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja nie przepadam za świeczkami i ckliwą nastrojową muzyką :P ale generalnie jestem mało romantyczna a bardziej pragmatyczna. kwiaty kupuję sobie sama bo zwyczajnie lubię jak stoją na stole :) off road jest super, paintball jest super, automaty do gier też są super ;)
ale wolę iść na piwo, pogadać, pośmiać się niż puszczać wianki na wodzie ;)
romantyczne gesty są super kiedy nie są oklepane.

na walentynki dostałam bukiet świeżej bazylii i rozmarynu zamiast kwiatów. i to jest według mnie romantyczne ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Okay, pomińmy anegdotki, zaczniemy od czegoś łatwiejszego (i tańszego )
mamy już dwa fajne pomysły
-kulig / przejażdżka bryczką
-piknik

ja mogę dorzucić jeszcze z mojej perspektywy
- ognisko, takie klasyczne ale żeby nadać mu charakteru można połączyć go z np. puszczaniem lararenek na tealighty
czasem na slubach ludzie też puszczają takie jednorazowe latarnik, bardzo ładnie to wygląda
ja lubię czasem puszczać po stawku takie małe fajne świeczki pływające
kiedyś się jeszcze robiło wianki z trawy ze swieczkami takie pływające kółka świetnie wyglądają wieczorem

- spacer w ogrodzie botanicznym, można pograć w lotki lub puszczać latawce (są takie do samodzielnego montażu ) lub zrobić piknik
- park linowy dla dorosłych albo tor offroadowy samochodem ( tylko to nie może być niespodzianka)

kobieta musi chociaż mniej więcej wiedzieć gdzie idzie żeby mieć szansę odpowiednio się ubrać
jeśli jest to zaskoczenie to należy zabrać dla osoby ktorą się zaskakuje odpowiednie wyposażenie
by zaskoczenie nie okazało sie niemiłe gdy kobieta na takie spotkanie zechce przyjść np. w szpilkach i drogiej sukience
albo okaże się że ktoś się ubrał jak na wypad za miasto a tu okazuje się że idą na spotkanie do eleganckiego lokalu
(Chyba że masz w zanadrzu rzeczy dla niej/niego schowane na przebranie, buty i torebkę też )

kobiety lubią
kwiaty, świeczki, spokojną nastrojowa muzykę i wszystko co ładnie pachnie
lubią być mile zaskakiwane i cenią w facecie pomysłowość
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Facet chcąc łatwej kasy nie szuka bizneswoman.
Kobieta natomiat szuka biznesmena.
Drobna, subtelna różnica.

Facet mówi "muszę coś wymyśleć, jakiś 'interes'".
Kobieta mówi "po co mam myślec, znajde sobie bogatego".
Niby oboje materialiści, ale w innym wydaniu.
W sumie - trochę to przykre.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No zobacz, a podobno to kobiety materialistki
A jeśli chodzi o temat łatwej kasy to najbardziej aktywni są panowie w tej kwestii
Też kiedyś miałam takiego kolegę chciwego na kasę którego kręciła łatwa kasa
i łatwe dziewczyny ktore musiały miec odpowiedni status materialny do związku
Najbardziej go serduszko bolało jak u kobiet widział łatwą (w swoimmniemaniu) kasę i tego im bardzo zazdrościł
nie patrzył jak bardzo dziewczyna musi się starać i ile napracować by taki poziom mieć
sam przy tym nie lubił pracować ani się przemeczać i bardzo lubił żyć na cudzy koszt
można się domyśleć że związki nie były trwałe za to często burzliwe i wtedy przychodził do mnie pogadać
aż pewnego razu miarka się przebrała i postanowiłam mu trochę nosa utrzeć
ale chyba nie będę opowiadać jak bo mi znowu @Anty bajkopisarstwo zarzuci
A to była akcja droższa i nie mniej skomplikowana jak ta z fajerwerkami

teraz jest modne gender-bender i równouprawnienie
także jeśli tylko @wdr ma odpowiednie fizyczne warunki to na pewno w takich krajach jest również zapotrzebowanie na różnorodność
wystarczy się ogłosić i się zgłosić i można kosić kasiore jak te ładne, bezpruderyjne panie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

od I.K. proszę się odstosunkować xD
wdr, przyznaj, że po przeczytaniu tego zwyczajnie żałujesz, że nie jesteś kobietą :D
randka nie musi mieć powiązania z seksem tak swoją drogą... poza tym żyj i daj żyć innym ;) ja rozumiem, że kwestia prostytutek jest kontrowersyjna ale to są kobiety, które świadomie wybrały taką drogę a nie inną i jeśli im to odpowiada to super! i mimo, że nie mają dobrej opinii społecznej to prawdopodobnie są usatysfakcjonowane ze swojego życia. są za to też ludzie, którzy codziennie rano walczą ze sobą i z nienawiścią do własnej pracy i własnego życia...ci zwykle też nie mogą się poszczycić ponad przeciętną opinią społeczną a do tego są nieszczęśliwi. to jest dopiero dramat ;) ale...przynajmniej są moralnie czyści w oczach innych ludzi ;) bo to takie w życiu ważne :D

@wdr a ty na którym ze zdjęć jesteś?

a propos opisu waszej idealnej randki ;D

joemonster.org/art/42959/200_tys._napiwku_za_seks_z_ksieciem_Oto_Polki_ktore_prostytuowaly_sie_w_Dubaju

...trzeba skopiować link do przeglądarki z powodu blokady antyspazmowej ;P

AAAaaaa taaaa renia ;P ostatnio podawała się za I.K. o ile dobrze pamiętam, a teraz R.G. ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Twoje pokrętne retoryki na mnie nie zadziałają
Zadajesz sobie sprawę że manipulacje cudzymi wypowiedziami nie są mile widziane
Jak już się podpierasz moją wypowiedzią w innym wątku to racz cytować w całości albo wcale

Kocio zapomniało co mu babcia mówiła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Woder... bez kokieterii.... ;)

who is renata ;P

@wdr nie rozumie istoty randek i z natury jest monogamiczny o czym może zaświadczyć jego jedyna stała partnerka renata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

pojawiło się pytanie dlaczego jestem sama...
dlatego,że wolę nie mieć nikogo niż być z byle kim ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Kocio, myślę, że gdyby ta historia o randce była prawdą, to opowiedziałabyś ją na samym początku, zamiast czekać do teraz. A to sprawia, że poprzednia niewiarygodna historia właśnie też trafiła do worka z bajkami" ha ha ha , dziękuję za uznanie
ten fakt jest odnotowany w Urzędzie Miejskim który wydaje pozwolenia na pokazy pirotechniczne poza okresem wyłączeń (Sylwester i jakieś inne dwa dni są wyłączone z tego zakazu) do tego jeszcze parę innych zgłoszeń i zezwoleń ale to jest do zrobienia, tylko trochę trwa więc sorry ale dokumentacja takich zjawisk jest pełna i imienna

>chodzi o to, że ludzie są właśnie co raz bardziej bezbarwni, bez polotu, bez charakteru. obdarci z emocji. chodzi o charyzmę, błyskotliwość, inteligencję.

Ogólnie w tym wątku czuje się jakbym gadał do ściany:d
Ale powiem to jeszcze raz; to jest, jeśli tylko chcesz na to otworzyć oczy. I można to odnaleźć w większości ludzi, może nawet we wszystkich, o ile chce się to widzieć. Tylko wymaga to nastrojonego umysłu, który unika fajerwerków, bo one zagłuszają i oślepiają na to, co można dostrzec w codzienności.

Kocio, myślę, że gdyby ta historia o randce była prawdą, to opowiedziałabyś ją na samym początku, zamiast czekać do teraz. A to sprawia, że poprzednia niewiarygodna historia właśnie też trafiła do worka z bajkami.

wdr, tak jak piszesz. I odpowiedź na Twoje pytanie, a jednocześnie na moje, dlaczego najlepsze randki nie tworzą związków, jest dosyć proste. One takie nie są, więc tacy faceci je przytłaczają. Im facet bardziej się stara, tym ma mniejsze szanse.
Może zaliczy, ale na więcej "szaleństwa" to one sobie nie pozwolą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@wdr, to nie jest temat o szukaniu drugiej połowy (jak słusznie zauważył @Anty) tylko o randkach (!), czyli tej fazie w której się już z kimś spotykasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Para szuka pary (9 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

pan szuka pana (12 odpowiedzi)

poznam faceta bi dzis

Dyskrecja (5 odpowiedzi)

Miła gotowa na wszystko ;*