Re: najlepszy dj na wesele??kogo polecacie:P
My płaciliśmy naszemu DJ 2000 złotych za wesele, 400 zł za poprawiny, nie jest to mało, ale mamy do czynienia z profesjonalistą, zresztą ja jestem wymagającą osobą, chciałabym prawie " gwiazdki z nieba ". Na początku chcieliśmy orkiestrę, bo to taki jeden dzień w życiu taki uroczysty ( tak mówili Rodzice i Dziadkowie ). A potem jak pokazaliśmy im cennik orkiestr, które wybraliśmy od 3.500 - 6.500 to stwierdzili jednak, ze piosenki w oryginale puszczane jednak są lepsze i zaczęliśmy rozglądać się za DJ. Jednak za późno się. Wszyscy DJ, którzy liczą się w tym świecie muzycznym byli zajęci: Robert Jakubek, Lech Radziun, Limahl, Adam Gorlikowski, Krzysztof Kleszczyński, Tomasz Kamiński, Maćka Józefowicza. Mieliśmy na oku naszego znajomego DJ,a le ja chciałam " bardzo popularnego" a na forum to te nazwiska królowały. Jednak zdecydowaliśmy się na naszego znajomego. Powiedziałam mu, ze jak schrzani nam wesele to nie zapłacę nic :-). Powiedział, ze zawsze daje z siebie 100%, a ja mu na to, ze ja wolę 1000%, bo to jeden dzień i nie można go powtórzyć i ma tak zagrać jakby grał dla samej pary królewskiej "-:)
7
15