nano dej

Zna ktos ta fimre nano dej praca jako telelmarketer,srodki czystosci.,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nano dej

jeśli lubisz pracować charytatywnie to polecam.pracowałam tam miesiąc w zeszłym roku .na początek dostałam umowę-zlecenie 500 zł plus prowizję ze sprzedaży po przepracowanym miesiącu powiedzieli ,że się nie nadaję i nie wypłacili mi żadnych pieniędzy ani tych z umowy zlecenia ani ze sprzedaży,która była nie mała. Tak ,że przepracowałam cały miesiąc za darmo.
oczywiście sprawę można oddać do sądu z powództwa cywilnego ,ale odzyskanie tej kwoty nie opłaca się, bo koszta sądowe są zbyt wysokie poza tym nie mam na to czasu i mam już nową pracę. A o nich chciałabym jak najszybciej zapomnieć. pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dokładnie.. też tam pracowałam ZA DARMO! to złodzieje.. do tej pory nie dostałam swoich pieniędzy, ciekawe kto jeszcze?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Znajdźcie ludzi, złóżcie pozew zbiorowy, nie drogo wyjdzie..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja byłam tam na okresie próbnym i nie mogę narzekać atmosfera miła praca spokojna no ale znalazłam coś innego zgodnie ze swoim wykształceniem proponuję spróbować samemu a nie psuć komuś opinię tylko dlatego że nie ma się ochoty pracować ale zarabiać milionyIlonI
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

zgadzam się z poprzednią opinią kto nie chce pracować to nie będzie pracowal nigdzie a poza tym teraz wszędzie proponują najniższą krajową albo i gorzej umowę o dzieło oczywiście zlodziejską bo nawet składek się nie odprowadza do zus-u
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja akurat pracuję w tej firmie i jak czytam te negatywne brednie to mnie szlag trafia.Nie prędko się stąd zwolnię chyba że mnie wyrzucą same.Atmosfera super a to jest ważne no a zarobki tak jak wszędzie może nie miliony ale jak dobry miesiąc to dwójkę mam a zresztą wolę to niż miliony w obozie pracy, a dla lesera każda praca jest ciężka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

gosć
500 zł to nie jest najniższa krajowa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...