nauka języka hiszpańskiego dla dziecka

Temat dostępny też na forum: Nauka i Szkolnictwo Nauka
szukam nauczyciela języka hiszpańskiego dla 9-letniego dziecka, z dojazdem do mnie do domu. Dziecko chodziło już rok na kurs, ale niewiele z niego wyniosło - musi być to ktoś kto potrafi trafić do dzieci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nauka języka hiszpańskiego dla dziecka

hmm, nie znam nikogo takiego kto dojezdzalby do domu. bardzo malo jest wykwalifikowanych lektorow w trojmiescie, bo nie ma tu filologii hiszpanskiej. sama szukalam kiedys korepetytora, to znalazlam tylko osoby, ktore siedzialy w hiszpanii i tam sie troche nauczyly jezyka, a korepetycje traktowali jako dodatkowe zrodlo gotowki. z tego co udalo mi sie ustalic, jak jest juz dobry lektor to pracuje on w szkolach jezykowych i ma tam tyle pracy, ze nie bawi sie w korepetycje... ale to tylko moja opinia. pozdrawiam

dzięki za zainteresowanie - czekam, może ktoś się zgłosi

Kasiu, podaj Swoj email, mysle,ze moge pomoc

sony009@wp.pl

Inne tematy z forum

Sokółka Zielenisz - opinie i oceny (70 odpowiedzi)

Sokółka Zielenisz to kolejny kompleks mieszkaniowy budowany przez Grupę Inwestycyjną Hossa w...

Chwarzno Polanki (42 odpowiedzi)

Inwestycja swoją nazwę zawdzięcza położeniu tuż przy ścianie lasu, co zapewnia bardzo dobry...

Dynamiq (5 odpowiedzi)

Osiedle Dynamiq powstaje blisko lasów Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego i z dala od zgiełku...