nędza

dr Muraszko sp.....ył mi brzuch była robiona liposukcja potem korekta powłok wygląda strasznie, żaden lekarz nie może uwierzyć,że to efekt operacji plastycznej. Niektórzy lekarze robili zdjącia mojego brzucha, aby pokazać je na sympozjach czy zjazdach nie pamiętam dokładnie jak można komuś spi.....yć brzuch.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

pani Iwono

Pani Iwono nie chce Pani obrazic ale bywa tak, ze nawet najlepszy chirurg na swiecie nie jest w stanie'' naprawic'' czegos co nie da sie tak naprawde juz naprawic, doktor Muraszko jest znakomitym chirurgiem i nie powinna go pani obrazac ,prosze miec dystans do siebie, jestem byla pacjentka pana doktora Muraszko i prosze mi wierzyc ze gdybysmy mieli wiecej tak dobrych, zdolnych chirurgow jak doktor Muraszko to w polsce chodzily by same pieknosci,pozdrawiam.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nędza

Wielokrotnie korzystałam z pomocy dr Muraszko zresztą rekomendowano mi jego umiejętności i jestem bardzo zadowolona. Wiele pacjentek pozytywnie się o doktorze wyraża i ja również się pod tym podpisuję.Nie chce mi się uwierzyć w to co Pani Iwona napisała. A komentarze i zdjęcia robione Pani przez kolegów lekarzy świadczą o ich nieetycznej postawie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1