nerwy

jak walczyc z nerwami??
czy ktos zna jakies sposoby na to aby nie podchodizc do wszytskiego impulsywnie??
caly czas jestem klebkiem nerwow, o wszystko sie wkurzam, czasami nie mozna ze mna normalnie porozmawiac, tak we mnie nerwy dzialaja.
pomozcie bo nie wiem jak sobie z tym radzic.. moze leki albo pomoc lekarska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nerwy

Witaj,
Polecam porządnego lekarza - psychiatrę. Korzystam już dłuższy czas, biorę leki i widzę efekt, ale i trzeba samemu nad sobą pracować. Brać leki regularnie i więcej odpoczynku sobie fundować, cieszyć się nawet z małych rzeczy. Duzo by tu pisać, ale zdecydowanie stawiałabym na lekarza.

kogo polecisz??

wydaje mi się, że nerwica to jedna z chorób cywilizacyjnych i trzeba ją leczyć u psychiatry - i to żaden wstyd. Tabletki mogą zadziałać na kołatające nerwy doraźnie. Jeżeli Ty już sama po sobie widzisz, że coś jest nie tak to faktycznie tylko lekarz pomoże. Poszukaj na forum, moze ktoś juz pisał o nerwicy.

ja tez chodze do psychiatry biore leki i jest lepiej , pozatym nawet nie wiemy ze co ktora osoba mijana na ulicy ma podobny problem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj tak wiem coś o tym od kilku miesięcy jestem kłębkiem nerwów...długo by opowiadać jak chcesz to chodź na prv...

zbadaj tarczyce, moze wystarczy wyregulowac poziom hormonow...

polecam tez techniki wschodnie, typu joga i medytacja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tarczyca to fakt mam problemy choc teraz jak badałam wyniki oki a co do Jogi to chodziłam kiedys i teraz tez rozwarzam taka opcje

chyba trzeba uda sie do specjalisty bo jest coraz gorzej. dzieki za rady

Czemu a co się Ci dzieje napisz...

~chora, mam identyczny problem:( byłam u psychiatry, dostałam leki, które biorę od tygodnia, niestety na poprawę mojego stanu psychicznego muszę poczekać, bo te leki działają dopiero po ok. 2 tygodniach. Na razie wegetuję :(

Ja chodzę na ordynatora oddziału psychiatrycznego Akademii Medycznej - szanowany, doświadczony lekarz - dr Afeltowicz. Uważnie słucha, zadaje sporo pytań.

Inne tematy z forum

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Love Desire opinie (6 odpowiedzi)

Używa ktoś może LoveDesire ale w wersji premium? Pytam się tutaj o te w czarnej buteleczce....

Co najlepszego na erekcję (6 odpowiedzi)

Co polecicie na erekcję?