niania poszukiwana

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
witam,
potrzebuje niani do rocznego dziecka.
zależy mi na osobie odpowiedzialnej i dyspozycyjnej.
praca u mnie w domu.
możecie polecić jakies naprawdę sprawdzone i rzetelne nianie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: niania poszukiwana

ile za godzinę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kwestia dogadania.

w Gdyni?

za chetnie tylko jestem z gdanska, za bardzo mala stawke zalezy mi na kazdym groszu. dzidzia1.87@tlen.pl

A potem się dziwić, że ludzie godząc się na takie stawki niszczą branżę...ech......
Od razu lepiej jakąś Rumunkę zatrudnić, za samą kanapkę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

jakie miejsce i jaka stawka?

srodmiescie Gdansk, 5zl za godzine lub miesiecznie 400 zl moze byc do ustalenia w zaleznosci od ilosci godzin

Witam

Jestem mamą 15 miesięcznej Dominiki, z chęcią zaopiekuję się 2 dzieckiem w podobnym wieku. Nie chodzi tutaj o zarobek tylko o rozwój dziecka więc myśle że stawka też nie powinna być zbyt wysoka.

pracuję na pół etatu więc jestem dyspozycyjna około 20 dni w miesiącu :) wszystko jest do ustalenia :)

Opieka byłaby u mnie w domu. Mieszkam w Gdańsku Osowej

skakana6@gmail.com

opinia sa rozne co do opieki i co do kasy, dziewczyna moze naprawde jest bardzo potrzeujaca, zostala sama z dzieckiem, moze jakas choroba, a moze poprostu do kredytu jej brakuje... i zapewniam za taka osoba bedzie dbala o twoje dziecko zrobi wszystko zeby dostac ze pare stowek , obdarzy twoje dziecko dobra opieka a taka franca co jak sie przelewa jej kasa, albo co brakuje jej na weekend na impreze lub fajny ciuszek to nie da tyle serca w opieke, dla jakiegos obcego dziecka...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

popieram ogladalak kilka odcinkow na tvn style nowy program o nini. To szok jak nie ktore starsze kobiery wyzywaja dzieci , poprostu odwykly juz od placzy przebierania, marudzenia... ja wole dac mlodej dzieczynie para groszy co np. zbiera na wesele a nie starej babie co juz w zyciu wszystko osiagnela ma rodzine, dom , emerytute a mlodzi to brakuje do kredytu na wesele lub na czynsz i takie osoby co sa w potrzebie to bardzo pomoga.... pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Karola,mama julci - po co podpisujesz sie w dwóch loginach? rozumiem,ze probujesz się wypromować,ale dla mnie juz na starcie byłabys spalona za krętactwo.

To pewnie koleżanki, mieszkające obok siebie, jak zawsze ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Funky_koval -Pewnie tak:))

a wy zo zazroscicie!!!!

robert,karola,mama julki-Nie nie zazdroszczę,wrecz przeciwnie współczuje głupoty,jak bardzo trzeba być ograniczonym,żeby nie kapnąć się ze Ip to samo;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie tylko Ip nawet pisownia podobna i po co takie wypisywanie?

Jestem mama rocznej corki,mieszkam w Gdańsku Glownym,chetnie zaopiekuje sie dzieckiem w podobnym wieku,30lat,nie pale i nie pochwalam palenia przy dziecku,wiecej na @ anka27chelmno@znajomi.pl