nie jest tak źle jak piszą

Widzę trochę niepochlebnych opinii o tym klubie i to mnie skłoniło do wypowiedzi. Uczęszczam już tam kilka miesięcy i uważam że jest przyzwoicie. Korzystam z zajęć grupowych jak i z części siłownianej. Musze potwierdzić zaangażowanie instruktorów z zajęć ale do trenerów z siłowni również nie mam zastrzeżeń. Korzystałam z pomocy Pana Marcina i Mirka odniosłam wrażenie że sa dobrze przygotowani wiedza i umiejętnościami do tej pracy. Pokazali mi kilka ciekawych ćwiczeń i przypilnowali na początku poprawnego wykonywania. Nie oczekiwałam że będą latać za mną non stop bo nie jestem tam przecież sama. Nie przypadł mi do gustu jedynie jeden instruktor dość niski i łysy nie znam imienia ale jeszcze nigdy nie widziałam go uśmiechniętego ani żeby komuś pomagał lub pokazywał ćwiczenie. Zawsze jak go widzę mam wrażenie że jest na coś zły aż nie chce się do niego podchodzić i o cokolwiek pytać w przeciwieństwie do dwóch Panów których wymieniłam wcześniej. Jest jeszcze Pani instruktor ale nie mam zdania na Jej temat jakoś rzadko trafiam na jej zmianę.
Negatywne odczucie natomiast mam do pań z recepcji. Są to gwiazdy jakich mało w Trójmieście. Często mam wrażenie że sobie nie radzą z obowiązkami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: nie jest tak źle jak piszą

Stanowczo nie zgodzę sie sie z opinia na temat Pana "łysego" 😄-Pana Mateusza. Jestem stała klientka klubu Calypso - od początku jego działalności uczęszczam tam na siłownie. Korzystałam z porad wszystkich trenerów tam pracujących,a od 1,5 miesiąca stosuje sie do zaleceń i rozpisanego planu Pana Mateusza i progres jaki zrobiłam przez tak krotki czas jest zaskoczeniem dla mnie jak i mojego otoczenia. Odpowiednio ukierunkowany trening poprawił samopoczucie, sylwetkę przede wszystkim cechy motoryczne. Co do uśmiechu - Pan Mateusz zawsze go odwzajemnia- myśle ze tu warto zawsze zacząć od siebie😄 swietnie motywuje do ciężkiej pracy i tu mu sie nalezą wielkie brava!!!!! Zawsze znajduje czas żeby pomoc,pokazać prawidłowa technikę wykonywanego ćwiczenia. Dziwi mnie Pani komentarz, może warto najpierw porozmawiać z "łysym " a potem pisać opinie na jego temat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie jest tak źle jak piszą

Nie zgadzam sie iz pan lysy jest nie usmiechniety i nie pomaga.Pan łysy a szybciej Mateusz to najlepszy insruktor ktorego znam z silowni calypso jest on bardzo usmiechnięty i pomaga wszystkim ktorzy go poproszą o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0