nie miła obsługa

Kilka razy musiałam skorzystać z usług laboratorium w celu wykonania specjalistycznych badań. Myślałam, że tylko w przychodniach zdarzają się tak niemiłe i obcasowe pielęgniarki. Za każdym razem trafiałam na Panią, która była bardzo nie miła, wręcz miałam ochotę zwrócić jej uwagę. Myślę, że w takim miejscu powinny pracować sympatyczne i uśmiechające się osoby, a nie takie, które wywracają oczami bo przyszedł pacjent i trzeba popracować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: nie miła obsługa

Jaka płaca taki uśmiech. Jakby miała Pani obsługiwać każdego dnia równie "zadowolonych" klientów za miesięczną 1200zł, to również nie pałałaby Pani sympatią do każdego. Niestety. Sympatyczny i uśmiechnięty personel to taki, który dobrze zarabia i wie, że ta praca przynosi faktyczne dochody. A tu nie dość, że wszyscy chcą wszystko na JUŻ to jeszcze najlepiej w 5 sekund mieć pobrane i oczywiście za pierwszym wkłuciem i "bez siniaczka"- najpierw wymagajmy od siebie a potem od personelu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: nie miła obsługa

Pani jest bezszczelna ... To znaczy ,że trzeba karać tych biednych pacjentów bo kobieta za mało zarabia ???? To jest żenada !!! Nawet Pani sprzatająca potrafi się uśmiechać ..Kobieto Ty się nawet do obierania buraków nie nadajesz w takim razie a nie do pracy pomiędzy chorych pacjentów! Życzę tej Pani aby spotkały ja takie przyjemności jakich życzy innym .Wypowiedz kompletnie nie dojrzała .Szanowna Dyrekcjoooooooo!!!! Czas pomysleć co sie wyprawia w waszych placówkach!!! Pracownik nie zadowolony ...to i pacjent nie zadowolony .Przydała by się Panią pracującym w placówce nauka kultury !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2