nie polecam "kontroler jakości" łeba - z HandsToWork szkoda drogi i kasy

Byłem na tej rozmowie 2 miesiące temu, mieli oddzwonić czy tak czy nie, wcale się nie odezwali. Fabryka wygląda strasznie, dyrektor jeszcze gorzej, kierownik działu jakości, młoda dziewczyna, ale nie sądzę by miała jakąkolwiek wiedzę bo jak opowiadałem o doświadczeniu moim i wiedzy to wyglądała jakby pierwszy raz o takich pojeciach slyszała. W ogłoszeniu jest niby atrakcyjne wynagrodzenie, a w cale tak nie jest, skoro podałem ile bym chciał dostać to byli w szoku chyba za darmo by chcieli by pracować. A pan z doradztwa chyba jest im doooobrze znany bo widać, że znajomość kwitnie. Szkoda drogi na rekrutacje do łeby, szkoda kasy by tracić na podróż, nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie polecam

kolego malo tutaj negatywnych opini o tej firmie ? musiales dac sie nabrac ? , wiadomo ze tam jedynie panie ok 20 stki cie rekrutuja i raczej nie zadzwonia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie polecam

hehe to tym bardziej powinny się odezwać skoro to młode panie rekrutowały. Jednak niestety decyzja należała do dyrektora, co szukał kogoś kto za darmo będzie pracował.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...