nie polecam
Dzieki forum weselnika trafilam do tej hurtowni. obsluga hurtowni ( mloda Pani) profesjonalna i sympatyczna.Duzo znajomych z Chelmu tam roblilo zakupy i byli zadoloeni Raz obslugiwal mnie pan i kilka wybranych przeze mnie artykulow sprzedal po cenie wyzszej niz widzalam na ich stronie inern.. Na moje zdziewienie,ze kupowalam to taniej przed kilkoma dniami,powiedzial,ze to teraz zdrozalo bo ida swieta,wiekszy popyt itp.....Na rachunku pisze balon , zabawka dmuchana, nietrudno oszukac, gdy w hurtowni ich tysiace. Dopiero w domu weszlam na ich strone i widze,ze ceny na wybrane przeze mnie towary sie nie zmienily..Nie chodzi tu kwote,bo byla drobna przy takich zakupach,ale o cwaniactwo....
. Pan korzysta z tego,ze ceny ma w swoim koputerze, a nie przy towarach, i celowo wprowadza w blad w momencie kasowania.sprawdzilam to, bo moja znajoma dokonala takich samych zakupow co ja dzien pozniej ( sprzedawala pani) i zaplacila cene nizsza niz ja, zgodna z danymi na stronie....
. Pan korzysta z tego,ze ceny ma w swoim koputerze, a nie przy towarach, i celowo wprowadza w blad w momencie kasowania.sprawdzilam to, bo moja znajoma dokonala takich samych zakupow co ja dzien pozniej ( sprzedawala pani) i zaplacila cene nizsza niz ja, zgodna z danymi na stronie....