Panowie z herkulesa przywieźli mi meble.
punktualność medal. i nic więcej pozytywnego nie da się powiedzieć.
mieszkam w domu z garażem więc tam właśnie przygotowałem miejsce na moje meble. pierwotnie panowie chcieli zostawić je na ulicy chociaż dla średnio inteligentnego nie jest problemem pod mój garaż podjechać.dla nich był chociaż dokładnie wytłumaczyłem jak to zrobić żeby się udało.
cóż jest grudzień a oni na letnich kapciach....
jak się w końcu udało podjechać pod garaż to padło pytanie kto rozładuje, bo jest dostawa bez wniesienia.
odpowiedziałem że nie potrzebuję wniesienia tylko proszę rozładować i nic więcej.
chwilę trwało ale chyba zrozumieli że nie dam się naciągnąć i z wielką łaską rozładowali auto.
do tj pory miałem już kilka dostaw z innych firm np całe agd przyjechało spedycją, meble z innego salonu itd. nikt do tej pory nie robił tyle problemów i nie stroił takich fochów.po prostu każdy najnormalniej w świecie zrobił swoje, dostał ode mnie należny napiwek i już.
zadzwoniłem oczywiście na numer już wcześniej wymieniony na tym forum. gościu gbur straszny. od niego dowiedziałem się że bez wniesienia znaczy też bez rozładunku.
w całym tym zamieszaniu cieszę się że mi się upiekło bo pewnie załadunek w sklepie meblowym auta to też moja działka, no chyba że ekstra zapłacę.

UWAGA NAJGORSZA FIRMA TRANSPORTOWA W TRÓJMIEŚCIE