nie polecam

Zamówiłem tam tonę węgla, moje zamówienie zostało szybko zrealizowane ale potem się okazało podczas palenia że jest tam sporo kamieni, no i miałem obawę że troche mało przyjechało, więc zamówiłem w innym miejscu również tonę i okazało się że przyjechało znacznie więcej tego węgla. Nie polecam nie dość że kamienie to jeszcze ilość nie ta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nie polecam

opinia nie zgodna z prawdą oraz zasadami przyjętymi w portalu, osoba dokonująca wpisu nigdy nie dokonywała zakupu na składzie, nawet nie zna zasad sprzedaży węgla na składach firmy , to jakiś kłamca i oszust
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bzdura osoba dokonywała zakupu na początku października a wystawia komentarz po trzech miesiącach, i to kretyński, kłamca i oszust
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wpis dokonany przez firmę konkurencyjną, w składzie są wywieszone warunki reklamacji, są one jasne i przejrzyste. osoba dokonująca wpisu rzekomo dokonała zakupu w październiku a składa reklamację w Wigilię, to jakieś nieporozumienia, nigdy ta osoba nie składała reklamacji i nie kontaktowała się z składem. Skład dokonuje sprzedaży kilkunastu ton dziennie. Wpis umieszczony nie zgodnie z zasadmi i regulaminem na portalu

nie prawda, jest to wpis firmy konkurencyjnej