nie polecam

mimo iz kuchnie mam innej firmy, chciałam sie podzielic moimi uwagami na temat własnie tej firmy.jesli komus zalezy na czasie to odradzam, byłam u pani w studiu kuchennym, umówiłysmy sie na projekt i wycenę mebli na konkretny dzień, niestety pani nie wywiązała sie ze swoich obowiązków i nic nie przygotowała,przy mnie tak na "oko" wyceniła ją. obiecała ze zadzwoni na drugi dzień i poda mi dokladna cenę kuchni, a jak bedzie mi pasowało to umówimy sie na obejrzenie projektu..niestety tel. nie było do dziś.mała strata, mam piękną kuchię i to dużo tańszą niż w wikusie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie polecam

Zostałam potraktowana identycznie. Pani miała zadzwonić i zaprosić mnie na wycenę oraz projekt, po tym jak podałam dokładne wymiary kuchni oraz moją wstępną koncepcję zabudowy. Wymiary były przy mnie spisywane na kartce, a projekt rysowany od linijki, komputer nie został włączony, a telefonu do dziś nie było.

Re: nie polecam

Ja mialam bardzo podobnie, Pani traktuje terminy z wyjatkowa nonszalancju plus cena jest bardzo wysoka. Za malenka kuchnie w falowcu Pani sobie zazyczyla prawie 11tys:)
Zaplacilismy za projekt ale jak uslyszelismy cene stwierdzilismy, ze jednak nie i poprosilismy o przeslanie go( z wymiarami, ktorych barkowalo uprzednio). Coz nadal traktowani jestesmy z nonszalancja:)