nie polecam

Byłam w "salonie" w sobotę, żeby wykorzystać grupon na mikrodermabrazję z maską algową. Pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie. Mały opis:
Przyszłam do salonu chwile przed umówioną godziną. recepcja była pusta, więc zaczęłam zdejmować płaszcz po czym pan recepcjonista - mocno opalony, z nieukrywaną niechęcią (siedząc i bujając się na fotelu fryzjerskim) zapytał czy może w czymś pomóc. Powiedziałam że przyszłam na zabieg z grupona. Pan recepcjonista(cały czas siedząc) poprosił mnie o kupon.
10 minut po umówionej godzinie podeszła do mnie kosmetyczka i poprosiła mnie na zabieg.
Zeszliśmy na dół, do "salonu" (małe niewykończone, powiedziałabym, że brudne pomieszczenie), w którym siedział opalony Pan recepcjonista i plotkował w najlepsze z jakąś znajomą klientką, która leżała na jednym z dwóch dostępnych w pomieszczeniu łóżek z maseczką na twarzy. Ja zostałam położona na drugim łóżku i rozpoczął się zabieg. Wszyscy ochoczo rozmawiali nad moją głową - do końca zabiegu.
Zabieg(z nałożeniem maseczki) trwał 10 min.Wyszłam z "salonu" po 25 min z nie do końca zmytą maseczką z twarzy.
Milej wspominam wizyty u dentysty niż w tym salonie.
Obsługa w stylu "byle szybko się jej pozbyć"ODRADZAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

stuknieta blada

Witam, to ile sie opalam i jak wygladam nie jest Pani sprawa dziwne tylko ze jesli bylem na gorze na fryzjerstwie to nagle znalazlem sie w tym samym czasie na kosmetyce na dole. mysle ze ma mocno blada pani ma problemy ze soba i swoja psychika, takie rzeczy nalezy przedyskutowac ze swoim psychiatra a nie wypisywac na trojmiescie. gdyz moj szef przyjmujac mnie do pracy nie patrzal na moj wyglad lecz kwalifikacje, mysle ze z takat twarza jak pani nie zostala by pani przyjeta nawet na szadulki do segregacji nsmieci. Pozdrawiam. Opalony i to mocno fryzjer.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: stuknieta blada

Określenie "bardzo opalony pan" miał posłużyć do zobrazowania osoby a nie do oceny. Pana odpowiedź natomiast dała dowód temu w jaki sposób traktowani są klienci w salonie.

Pozdrawiam,

"stuknieta blada z twarzą z którą nie zatrudnili by w szadółkach przy segregacji śmieci"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

brawo. Wam chyba zalezy na tym, zeby zbankrutowac:) Takie wpisy pod adresem klientem. Chyba nie macie pojecia o prowadzeniu interesu. Kazdy Wam powie, ze z klientem sie nie dyskutuje, ani tym bardziej go nie obraza, a wy jedziecie po calosci. Domyslam sie, ze jest tak zle, ze liczycie sie z zamknieciem zakladu i dlatego pozwalacie sobie na takie chamskie i bezczelne uwagi. I ze wasz szef na to pozwala. No, no...nie wroze wam nastepnego sezonu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"mysle ze z takat twarza jak pani nie zostala by pani przyjeta nawet na szadulki do segregacji nsmieci" Powiem krótko, gdybym ja przeczytała coś podobnego na swój temat jako klientka, prawdopodobnie spotkali byśmy się proszę Pana w sądzie... :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

trzeba na poczatek dowiedziec sie kto odpisuje na te komentarze a dopiero pozniej mnie obrazac,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0