nie polecam
Niestety, dla mnie, miałam kontakt ze stylista z prawdziwego zdarzenia. Niestety, bo w Szczecine. Od dawna poszukuję dobrego fryzjera w 3 miescie. na próżno. Zachęcona wybrałam się do studia EFFECT. Obsługiwana byłam przez panią Julitę. Na dzien dobry, 1 godzinne opóznienie. Pózniej mycie włośow i pozostawinie mnie na fotelu przy zlewie z mokrą głowa. Na moje pytanie, czy długo mam tak siedziec, uzyskałam odpowiedz, az odzywka zadziała. Tajemnica posadowienia wyjasniła się, jak wjechał obiad dla personelu, który w spokoju na środku salonu, p Julita z drugim fryzjerem zaczeła pochłaniać. W między czasie zrobiła pare przelewów i opowiedziała koleżance, jak to brakuje jej czasu, który powinna poświęcic córce. Z całym szacunkiem, przychodze do salonu się zrelaksować,a to co zaproponowano mi w w/w salonie z relaksem nie miało nic wspólnego. Cięcie przeciętne, kolor też, atmosfera fatalna. Oczekiwałam profesjonalizmu, a spotkałam się z klimatem jak u cioci na imieninach. Nie ukrywam, ze jestem wymagajaca klientka,a le po to płace 250 zł za sciecie i kolor, by być dobrze obsłużoną. Mam wrażenie, ze większośc dobrych opini na portalu piszą po prostu znajomi i tyle.