nie polecam
Zapisaywalam się do salonu telefonicznie, pytając o cenę uczesania damskiego ( dla długości moich włosów) usłyszałam cenę 60zl.
Podczas wizyty pokazałam fryzurę która mnie interesuje ( delikatne FALE, zaczynające się od ucha do ramion) . Pani która mówi Czesław kilka razy prosiła żeby pokazać zdj ( myślałam że w celu żeby zrobic jak najbardziej zbliżona fryzurę).
Pani zaczęła kręcić moje włosy na prostownice od czubka glowy- z czego wychodziły bardzo mocne LOKI co bardzo odbiegają od oczekiwanej fryzury. ( Ale myślałam że może tak się zaczyna A później Pani zrobi jak miało być) Gdy Pani już chciała robić ostatnią "warstwę " włosów to już zwróciłam uwagę że prosiłam o delikatne fale A nie o tak mocne loki I to od góry. Pani mi odparła " Ale to się nie utrzyma" w tym momencie już wiedziałam że nie uzykam twgo czego chcialam , Pani w zwiazki z moją uwaga zaczela rozczesywania moje loki z czego wyszła szopa . Już podziekowalam bo z każdym rozczesaniem było tylko gorzej . Idąc do kasy miałam nadzieję o niższą cenę w związku z tym że nie uzyskałam oczekiwanej fryzury ( czyli mniej niż 60zl ) podeszłam do kasy i usłyszałam 95zl !!!!!!
Nie polecam!!!!!