nie polecam współpracy

Temat dostępny też na forum: Imperium Szkła
Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą "Imperium Szkła". Czas realizacji z teoretycznie 3 tygodni wydłużył się już do pół roku, a zamówienie jeszcze nie zostało zrealizowane do końca. Przez pierwsze trzy miesiące (!) po wpłaceniu zaliczki nie było nawet kontaktu z firmą - brak reakcji na telefony i maile. Gdy już się odezwali postanowiłem dać drugą szansę i pozwolić dokończyć zamówienie (to był błąd!). Do jakości szkła nie można mieć większych zastrzeżeń, ale jakości wykonania usługi (montaż, estetyka) oraz terminu owszem, m.in. krzywo zamontowana kabina prysznicowa, nierówno i nieestetycznie położony silikon, nierówno wiercone otwory do zamocowania szyby na ścianie, elementy wykończeniowo-dekoracyjne (podkładki) wielkością nie dopasowane do elementów szklanych. Konieczna była wymiana, która na chwilę obecną nie została jeszcze w pełni wykonana (październik 2011) - dostarczono tylko część podkładek. Natomiast z firmą ponownie nie można się skontaktować. Ponadto, w trakcie montażu zostały porysowane meble!
Zdecydowanie odradzam współpracę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie polecam współpracy

Ja również nie polecam ! Jakość wykonania usługi fatalna !

Wirtam serdecznie. Ja wpłaciłam zaliczkę i w żaden sposób nie mogę się skontaktowac z tą firmą. Czy po półroczynym oczekiwaniu sami się do Pan odezwali czy znalazł ich Pan sam? Jeśli tak to jak?
Będe wdzięczna za pomoc.

To firma oszust od ponad roku nie mogę wyegzekwować należnoąsi
kilku tysięcy zł