nie slowni ludzie

wiec ja powiem szczerze ze to jest jak dla mnie malo,jeszcze wekendy,jestem z doswiadczenie kilkulenim,ostatnio bylam kierownikiem i teraz jak szukam pracy a nie mam znajomosci to jest mi trudno,a chce minimum zarabiac tyle co w osatniej pracy,wiec uwazam ze nie jestem wymagajaca,zwlaszcza ze mam kredyt domu na glowie i w zupelnosci 2 tys.miesiecznie to bylabym zadowolona a le nie w tym kraju,w marketach placa grosze!,sory ale ja swoja wiedze cenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie slowni ludzie

Nie jest to złe podejście, ale czasami można czekać i czeeeeekać..
Może dlatego warto zrobić przysłowiowy krok do tyłu, żeby poźniej zrobić trzy do przodu.

Re: nie slowni ludzie

Szczerze Ci współczuję Szukałam pracy 4 mce, byłam na wielu rozmowach i wierz mi,ze na rynku pracy jest pełna tragedia. Też zarabiałam ponad 2 tys wczesniej, mam doswiadczenie kierownicze a teraz mam 1500 i ciesze sie ze mam prace. Radze Ci bierz cokolwiek, bo inaczej bedziesz szukać długo, poza tym jak juz sie załapiesz to możesz dalej szukać

Inne tematy z forum

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...