nie zakładajcie intewrnetu w Aster

Temat dostępny też na forum: Aster
Internet czesto nie dziala.Raz nie mialam neta przez tydzien!Dodzwonienie sie na infolinie graniczy z cudem.Nie ma mozliwosci zerwania umowy, pomimo niespelnienia przez firme warunkow umowy.Zglaszalam problem z internetem kilkanascie razy-zero reakcji.Nie ma mowy o zwrocie kosztow za dni kiedy internet nie dzialal.A i sfałszowali moj podpis na zalaczniku do umowy!Oszusci!Z calego serca nie polecam tej firmy.Zniszczone nerwy i nadszarpniety budzet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: nie zakładajcie intewrnetu w Aster

Się zgadzam z powyższym. W necie pełno opinii na ich temat od nabitych w butelkę klientow, którym w oszukańczy sposób wciśnięto niechciane usługi (np. opiniuj.pl). Mnie koleś z infolinii usiłował wcisnąć mi kartę SIM, która miała być "bezpłatnym prezentem od firmy", a okazało się, że jej przyjęcie jest równoznaczne z podpisaniem umowy na telefonię komórkową na 24 miesiące! w necie znalazłam co najmniej 10 opisów podobnych przypadków! Skończyło się mega awanturą, wycofali się z tego gówna dopiero, jak postraszyłam, że skieruję sprawę do UKE, choć jak wyczytałam w necie inni nie mieli tyle szczęścia, a rezygnacja z karty SIM = kilkaset złotych kary. Ludzie, trzymajcie się z daleka od tej firmy, jeśli cenicie swoje nerwy i ciężko zarobione pieniądze!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3