zachęcony pozytywnymi komentarzami postanowiłem zapisać się na kurs kategorii B. może zacznę od pozytywów - teoria w wykonaniu pana Jurka - mistrzostwo, słucha się przyjemnie i nawet nie czuje sie kiedy mijają godziny. na tym plusy sie kończą... jeśli chodzi o zajęcia praktyczne jest już trochę gorzej. to prawda co pisali poprzednicy - niestety nie szanuje sie naszych pieniedzy i czasu. płacimy za godzinę 45 zł, a szkolenie zamiast 60 min trwa 50, lub, o zgrozo - 45 min. często trzeba bylo czekac na intruktora zanim zaparzy sobie kawkę albo pogada z innymi osobami. w trakcie 30 h kursu szkoliło mnie 4 nauczycieli, co niestety, nie wpływa korzystnie. a wiec apel do instruktorów - szanujcie nasz czas i nasze pieniądze... nie karzcie przygotowywac sie do jazdy w nieskonczoność, a sami na plotki idzcie po pracy... czekam na egzamin także nie moge jeszcze napisać za którym razem zdałem. co do atmosfery podczas zajec praktycznych - nie jestem zadowolony. jeśli będę musiał zapisać się na jazdy doszkalające raczej nie skusze sie na powrót do oliwki.