Nasłuchałam sie naprawde pozytywnych opini o SB&S od kumpelek, ale dotyczyły one starej lokalizacji. Te które były tam chociaż raz wypowiadały się naprawdę super, że jest świetna obsługa, kawka, herbatka, klimat itd. Zachęcona wykupiłam grupona na masaż gorącymi kamieniami a potem na bańke chińską. Ok, na termin czekałam ponad 2 miesiące ale jakoś mi się nie śpieszyło. Pani umawiająca mnie na termin-nie miła, jakby robiła mi łaske. Dzień przed wizytą przełożenie terminu o 30min, ale nie robiło mi to problemu tylko że potem czekałam prawie godzine na masaż! Na recepcji brak pracownika, czekałam ponad 20min aż ktoś łaskawie się mną zajmie. Jedyny plus to Pani Kasia, której wyrażnie było głupio z powodu takiego opóźnienia i która naprawdę świetnie wykonała swoją pracę. Odrazu umówiłam się do niej na masaże bańką chińską z zamiarem wykupienia już w normalnej cenie jeszcze kilku aby efekt był widoczny. Niestety dziś wizyta została anulowana przez SB&S, ok zdarza się, ale to JA mam do nich dzwonić i umawiać się na następną wizyte?! Rozczarowanie bo naprawde słyszałam wiele dobrego ale o starej lokalizacji. Szkoda że w nowym miejscu obsługa klienta przed zabiegiem jest równa zeru