niewinny ksiądz

bo gdyby nie prasa i telewizja to pedalstwo w czarnych sukienkach dalej by spokojnie zamiatało swoje przestępstwa ciężkie pod dywan i nikt niczego by nie wiedział .TO WŁAŚNIE DZIEKI TELEWIZJI I PRASIE DOWIEDZIAŁEM SIĘ PRAWDY A CO NAJWAŻNIEJSZE TO ONI NIE POZWOLILI TEGO ZAMIEŚĆ POD DYWAN.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: niewinny ksiądz

sprawdz sobie co znaczy słowo Parafianin
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

wiadomo, że każdej świni jest trudno odejść od pełnego koryta a jeszcze większej świni się przyznać do przestępstwa " grzechu "bo po przyznaniu się przeproszeniu i okazaniu skruchy miała bym szacunek a tak niestety tacy ludzie jak klechta miruś jest najpospolitszym szubrawcem i dzioadem bez zadnej godności i honoru.Niezrozumiałe dla mnie jest jak dalej taki poważny przestępca może słuchać spowiedzi i wygłaszać nauki na kazaniach.Wszystko to jest poniżej krytyki szambo szambo i co jest dla mnie najgorsze to że biedny człowiek zapracowany po łokcie nie mający czasu na grzeszenie idzie do kościoła i musi wysłuchiwać nauk wtórnego przestępcy.MOLESTOWANIE JAZDA PO PIJAKU I POBICIE NIELETNIEGO DZIECKA a ile jest napewno jeszcze spraw które nie ujrzały światła dziennego.Nasz pedał w kiecce pobicie dzieciaka przecież wraz z katechetkami próbowali zamieść pod dywan jednakże do końca im się to nie udało.POPROSTU TO NIE JEST RELIGIA
WIARA A JEST TO SEKTA UPOŚLEDZONYCH BEZGRANICZNIE OSÓB SWYM WYGLĄDEM PRZYPOMINAJĄCYCH ISTOTY LUDZKIE.W TYM MOMENCIE NABIERA MOCY STWIERDZENIE, ŻE CZŁOWIEK POWSTAŁ OD MAŁPY.SZCZĘŚĆ BOŻE.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

My wierni zacnie pożegnaliśmy naszego proboszcza.Amen
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

czy ten przestępca wielokrotny baran zasługiwał na jakiekolwiek pożegnanie za jego uczynki należało się jedynie kopa w d*pę i nic więcej dobrze że to łajdactwo odeszło z naszej parafii bo może teraz zacznie się prawdziwy katolicyzm a nie sekta przygłupów i opetanców psychola batamana.Z bogiem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

to prawda przeplakalismy cala msze,juz nie bedziemy mieli takiego ksiedza i bedzie jak wszedzie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

to prawda
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ciemnogrod normalnie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja bym sie wyprowadził z tego ciemnogrodu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

I co, Bojano skladalo by sie z takiej ciemnoty jak Ty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tacy wierni jak Ty napewno mu nie pomagaja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

jest to forum niobiektywne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo tacy jak ty robia najwiecej dymu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie mozecie ludzie zrozumiec ze wszystkie tamaty i odpowiedzi pisze jedna znana wszystkim osoba.... ?!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no jaka bo ja nie wiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ksiadz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ormowiec chyba nie wie jak działa adres IP
ośmiesza się wypowiedziami podpisując się pod różnym pseudo

i wkręca nas w swoje machlojki i prowokuje do buntu
jeszcze trochę i wszystkich mieszkańców Bojana skłóci na tym chorym forum
a może i oto mu chodzi ??? może to znów jego gra ???

ludzie zastanówcie się czy takim sposobem jakim pozbył się naszego księdza postępuje osoba inteligentna i zrównoważona psychicznie ???
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha! rzeczywiście większość negatywnych wypowiedzi na temat księdza pochodzi z jednego komputera. Nie znaczy to, że pisze to ta sama osoba , ale jest to bardzo prawdopodobne.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

no właśnie! kocham Twoj nick.

znaczenia:
rzeczownik, rodzaj męski
przest. człowiek bez ogłady, wykształcenia, zacofany, ograniczony, tępak, pot. idiota

sjp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

idiota i ZOMOWIEC
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmmm...MORW

A wywalmy literkę W..będzie MOR. Czytając od O dalej poprzez R M i dalej O wychodzi ORMO.

To za tego "idiotę" aby się nauczyć, że ludzi nie wolno obrażać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Wycięte drzewa na czarnej górze (18 odpowiedzi)

Czy wie ktoś z jakiego powodu w dniu wczorajszym na działce nr 8/50 wycięto wszystkie drzewa?...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...