niewysoki mężczyzna poszukiwany...

niewysoka atrakcyjna brunetka pozna niewyskiego max.175cm atrakcyjnego mężczyznę w wieku 29-38:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: niewysoki mê¿czyzna poszukiwany...

podaj mail

hej mam 30 lat podaj maial lub gg to sie poznamy pozdrawiam

katka.z35@wp.pl

CZESC TOBIE PIOTR Z TCZEWA 43LATA SAM BEZ PROBLEMOW SZUKAM TEZ KOBIETY MOJ MEIL / piotrhamburg@op.pl/

Re: niewysoki mężczyzna poszukiwany...

hm....
a 41,tyle,że nie wiadomo,czy atrakcyjny..?

odezwij się jeśli chcesz
tom32s@tlen.pl

wolfenstein728@o2.pl
mam 32 lata (prawie) i 173 wzrostu odezwij się do mnie

Kobieto co Ty masz z głową... To jest jakiś dramat, już pomijając fakt szukania faceta przez internet to decydujesz z kim się wiązać na podstawie WZROSTU? Bozia urodę dała, na umysł już czasu nie starczyło, co? Jakieś testy IQ powinny być robione przed wysłaniem posta...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

co w takim razie ty tutaj rabisz?...zalecam test IQ:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ninja a może tak czas żebyś spojrzał na siebie z dystansu i zastanowił się co ty masz z głową. Ludzie szukają przez internet kontaktów z innymi ludźmi. To zupełnie normalne. To znak naszych czasów. A co do wymagań typu wzrost, budowa czy kolor oczu to każdy człowiek ma jakieś własne preferencje którymi kieruje się przy wyborze potencjalnego partnera. To też zupełnie normalne. Tobie strasznie łatwo przychodzi ocenianie i obrażanie innych a ja czytając twoje wpisy doszedłem do wniosku że to z tobą pewnie jest coś nie tak. Życzę więcej tolerancji i dystansu do siebie i innych.

Tak ludzie bez zainteresowań, pasji, bez znajomych/przyjaciół szukają w necie znajomości. Dla takich desperatów to może i jest norma. Dla ludzi normalnych, inteligentnych i znających własna wartość to jest żałosne lub po prostu śmieszne. Przez internet to mogę dla mojego owczarka suczki do rozrodu szukać, a nie żony! Takie czasy, że patologiczne zachowania staja się zwyczajne i to jest przykre.

... to jak jesteś tak inteligientny , błyskotliwy "boski" to co tutaj robisz - czemu marnujesz czas i swoją empatię , raczej jej brak , na forum trojmiejskie - wszak człowiek o takich horyzontach i zaletach rozchwytywany nie powinien mieć ani ochoty ani czasu przebywać wśród pospulstwa ni bratać się z nimi odpowiadając na jakikolwiek post...

...każdy szuka kogo chce , jeżeli jest taka a nie inna możliwość więc czenu ją odrzucać - masz przykre doświadczenia z taką formą kontaktu - dałeś się podejść , wykorzystać ?? nieee no kto jak kto ale TY ??

Urągając i wyśmiewając nawet komentując , wybacz ale ja nie dostrzegam śladu inteligencji w Twoich postach , nie zniechęcisz nikogo tylko wystawisz sobie świadectwo , nikomu innemu...

Jeżeli miałbym być tak inteligentny przepraszam - raczej oceniany jako inteligentny na podstawie postów pisanych w Twoim tonie to wolę być głupcem i klikać na forum szukając czego mi się żywnie podoba bo mam taki kaprys...

Żenada...

kurcze ... a ja mam 187 :-(

IQ czy wzrostu ? ;-)

ha ha ha , nie ma to jak usmiechnąć sie z rana przy filiżance kawy - a pewnie , że nie odpowiem :-)

A mnie wzrost nie interesuje , raczej stan konta.

Inne tematy z forum

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...