niezadowolona
Pierwszy raz wystawiam komuś opinię na trojmiasto.pl, ale znowu po umyciu włosów jestem załamana. To co urządziła Pani Agnieszka na mojej głowie, to po prostu tragedia. Tak źle obciętych włosów to dawno nie miałam. Nie układają się nijak - tylko usiąść i płakać i z pół roku będę musiała czekać aż górna warstwa odrośnie do jakiejś normalnej długości i da się coś z tym zrobić ;( Przyszłam na farbowanie, ale miałam zniszczone końcówki i stwierdzono konieczne cięcie....to się zgodziłam. Nie chciałam rezygnować z długości to powiedziałam, że tylko trochę górną warstwę, żeby te połamańce zlikwidować. Efekt- fryzura ala hełm, góra kilkanaście cm krótsza od dołu :( Nie wiem, co mam z tymi włosami robić, żeby wyglądać jako tako....chyba tylko ściąć na krótko! Musiałam za to super cięcie zapłacić 70 zł, ale wolałabym zapłacić 170 i mieć moje włosy na swoim miejscu, a nie sterczące pazurki, których nienawidzę!Pani Agnieszka obiecała mi, że ona skróci a tego nie będzie widać, bo to będzie takie cieniowanie wchodzące jedno w drugie...acha super kask, jak dla babci!