nieźle :)

w ostatnim czasie byłam w kilku warsztatach, ale z tych wszystkich kilku ten był najlepszy - miła obsługa, szybki termin realizacji, pokazali co sie zepsulo, co naprawili, co wymienili, dlaczego nie działało, telefonicznie zawiadomili, ze samochod juz jest do odbioru, bardzo miła obsluga, co tez jest wazne, moja usterke znalezli od razu i bez narzekania naprawili, zapewne jeszcze tam w razie potrzeby zagoszcze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nieźle :)

w 2010 może...\

teraz dramat:

nasza historia:\Jesteśmy z Krakowa i przyejchaliśy do tego warsztatu ponieważ silnik w naszym samochodzie zaczął wydawać dziwne dzwięki. Pan Woźniak i Krzysiu wzieli pojazd i powiedzieli że zrobią.
Dzwonimy popołudniu, a Pan Woźniak mówi, co zmienia i nad czym pracuje. Dzwonimy rano, a Pan Woźniak oznajmia, że spędził cały dzień na robocie naszego samochodu i że oddaje go nam bo nie wie w czym rzecz i mamy go odebrać .
Przyjeżdzamy i Pan Woźniak mówi, że on nic tam nie ruszał w silniku i żebyśmy brali nasz samochód i nic nie musimy płacić. Obrażał mnie i moją żonę kiedy mówilismy mu o tym, że chcemy fakture za wykonaną pracę, mówił, że nic nam nie da i żebyśmy się "wynosili"!!!.
Musieliśmy zabrać pojazd na lawate, samochód nie był w stanie używalności, a przekazaliśmy go w stanie, w którym samochód jeździł!!
Okazało się potem, kiedy zabraliśy samochód do autoryzowanego serwisu, że płyn z spryskiwaczy znaduje się w pojemniku na płyn chłodnicowy!!!!

Chamska obsługa i totalna amatorszczyzna!!!
chciał ugrać kilka złotych na nas i kiedy zobaczył, że jednym śrubokrętem i młotkiem (bo taką wiedzę roboczą posiadają Krzysiu i Pan Woźniak) nic nie zdziała oddał nam naruszony pojazd!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nieźle :)

krzysiek bez litra na rogrzewke nic nie robi.naprawiał mi kiedyś volvoa dokładnie sprzęgło i lepiej żebym go nie spotkał bo nie wiem jak się to skończy.gorszego warsztatu nie widziałem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0