niple aluminiowe

jakiego koloru niple aluminiowe są najmocniejsze - czerwone czy inne ? bo podobnież czerwone .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: niple aluminiowe

czerwone najsłabsze. Zawsze wszystko co czerwone szybko się rozsypywało.

Czyli co..jak na przykład kupie czerwonego "speca" to też się szybko rozleci?? :):):)

szybko zniknie :S

nabyłem niple zwykłe , posrebrzyste . wyglądają solidnie . co prawda , zapłaciłem po 50 gr za szt . zamiast po 1 , 20 zł za czerwone , ale z paru kroków mylą się z mosiężnymi niklowańcami - i cały efekt o kant dupy potłuc ! ! ! że też mnie podkusiła cholera jakaś , żeby zaoszczędzić ! ! ! chyba rozplotę i zrobię koła na nowo z czerwonymi , bo te posrebrzyste to obciach . . . co radzicie ?

nabyłem niple zwykłe , posrebrzyste . wyglądają solidnie . co prawda , zapłaciłem po 50 gr za szt . zamiast po 1 , 20 zł za czerwone , ale z paru kroków mylą się z mosiężnymi niklowańcami - i cały efekt o kant dupy potłuc ! ! ! że też mnie podkusiła cholera jakaś , żeby zaoszczędzić ! ! ! chyba rozplotę i zrobię koła na nowo z czerwonymi , bo te posrebrzyste to obciach . . . co radzicie ?

pomaluj

i to na serio, a najlepiej do tego posluzy Ci lakyer do paznokci i innych chropowatych powierzchni Twojei Lady lub cioci (pamietaj sie tylko spytac o pozwolenie co bys nie naruszyl aktu o ochronie dobr osobistych)

czerwone nyple rulezz! ;)

>, bo te posrebrzyste to obciach . . . co radzicie ?

Składasz koła żeby jeździć czy się lansować po chodnikach?

lansować się po chodnikach .

obciach, bo nyple sa srebrzyste?...lansowac sie rowerem ?...ja pierdole, poprostu wymiekam :D musze Wam cos wyjasnic - jak chcesz sie polansowac, to na pewno nie rowerem - zadna laska nie spojrzy na Ciebie bo bedziesz mial z****iscie nyple dobrane, czy z*******y kask na glowce...nie oszukujmy sie-rower, to rower - sluzy do treningu czy wycieczkowania, a nie do LANSU....dla 99.9% ludzi nie odroznia XTR od SIS'a....jak chcesz cos poderwac, to zastosuj wyprobowany chwyt chlopakow z Kartuz: golf 2 z przyciemniamymi szybami, zel do wlosow, meta i banany :D

najwazniejszy jest sprawny banan ;) :P

over & out

Aki, A kto mówi o babkach? Lansują się przed innymi chłopcami z czeronymi nyplami :D Często widzę paru przy przystanku na Łostowickiej, chłopcy w fulfejscach i czerowne NYPLE (bo ktoś tu o niplach wspominał). Patrzą na kolory swoich nypli...
Poza tym ja na lansik (czy jak to tam zwał) jestem już za stary, wiesz - faceci po 30 dla nastolatek robią się niewidzialni i przezroczyści.
A wracając o tematu Nordica - chesz żeby rower nieźle wyglądał? pewnie, masz prawo, spraw se czerwone. Sam przy wymianie czegośtam staram się przynajmniej żeby pasowało do reszty. Ale rozplatanie i zaplatanie koła na nowo bo zmieniasz kolor żeby lepiej wyglądało... Chłopie, to żałosne jest.
Tak przy okazji - ja nyple mam przede wszystkim brudne. Bo jeżdżę nie po chodnikach, a codzienne czyszczenie mija się z celem. Czysty to ma być napęd i hamulce, a koła i reszta co najwyżej raz na tydzień jak rower cięzki się już robi.
Z góry przepraszam wszystkich czyszczących sprzęt codziennie.

uważam , że nie masz racji ! jeżdżenie rowerem powinno być przede wszystkim przyjemnością . mię największą przyjemność sprawia , gdy inni patrzą na mój rower i pożądają go tudzież zazdroszczą . to powoduje , że czuję się lepszy od innych , a więc jest źródłem mojej największej satysfakcji . dlatego gonię za modą , pragnę zaskakiwać , zadziwiać , wzbudzać zawiść i poczucie bezsilności bezradnych konkurentów . chciałbym szokować i oślepiać niplami koloru czerwonego , bo blade posrebrzyste nie robią już wrażenia na nikim . natomiast co do czystości roweru , jest to wymóg . codzienne woskowanie sprayem ma na celu podkreślenie barw i kształtów , podobnie jak delikatna warstwa brokatu na ramie i bocznych powierzchniach opon . . .

tu nasuwa mi się pewna zasłyszana historia o tym , jak pewna pani w poczekalni u ginekologa postanowiła się odświeżyć i niestety przez pomyłkę użyła w tym celu zamiast dezodorantu właśnie lakieru do włosów z brokatem , modnego wówczas . jakież było zdziwienie lekarza , gdy ujrzał tak przygotowaną do wizyty pacjentkę . zdumiony i zaskoczony , wyznał , iż pierwszy raz zdarzyło mu się zetknąć z przypadkiem takiej dbałości o estetykę okolicy intymnej . . .

otóż dla mnie czymś takim jest rower . jest on moim intymnym organem , świadomie i z rozmysłem eksponowanym w ekshibicjonistycznym dążeniu do wzbudzenia podziwu . z tego czerpię satysfakcję i stąd czerwone niple uznałem za konieczność ! w pierwszej wolnej chwili rozplotę koła i złożę je na nowo w jedynie słusznej na tę chwilę konfiguracji . . .

>>dlatego gonię za modą , pragnę zaskakiwać , zadziwiać ,> to powoduje , że czuję się lepszy od innych ,> moim intymnym organem ,

". mię największą przyjemność sprawia , gdy inni patrzą na mój rower i pożądają go tudzież zazdroszczą . to powoduje , że czuję się lepszy od innych..."

...masz jakieś kompleksy? Polecam magazyn BRAVO, tam Ci baardzo obszernie i profesjonalnie pomogą... ;)

Tylko czarne!

nordic czy jak ci tam naprawde taki głupi jestes czy tylko udajesz chyba pomyliłes fora wogle umiesz na rowerze jeździc?
Myslisz ze ktos jest az takim pustakiem ze zwraca uwage jakie kto ma nyple? a ch chyba rozumiem ty prowadzisz rower by było je dobrze widac:) hahahah
niezły prowokator prawie dałem sie nabrac:)

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...