nnt. Gdzie kupię arkusze filcu?

Temat dostępny też na forum: Kupię
Zupełnie nie na temat, ale na Was zawsze można liczyć.

Gdzie (najlepiej w Gdyni) kupię 2mm arkusze filcu? Możecie mi polecić jakiś w miarę przyzwoity (również cenowo) sklep dla plastyków, albo inne miejsce?
Wymyśliłam sobie w tym roku filcowe ozdoby na choinkę, szczególnie z myślą o Młodym, ale mam problem z realizacją. Allegro odpada, bo przesyłki mają horrendalnie drogie. :/

Pomożecie? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. Gdzie kupię arkusze filcu?

ostatnio zamawiałam filc taki cieńszy z allegro, za przesyłkę 12 sztuk A3 zapłaciłam 6 zł. To i tak taniej wyszło mi niż w sklepie bo za sztukę zapłaciłam 1,7 + ta przesyłka. W sklepie kiedyś za arkusz A4 płaciłam 3 czy 4 zł.

Sylwia, a możesz polecić mi dobrego sprzedawcę? Czy te arkusze, które zamawiałaś nadają się też do szycia, czy nie bardzo?

http://www.allegro.pl/item846996595_filc_dekoracyjny_w_formacie_30x40cm_38_kolorow.html
zamawiałam taki, jednak widzę, że jest cieńszy niż chciałaś. Ja kupowałam do kolczyków i innych takich pierdół więc kompletnie się nie znam na tym czy da radę szyć :)

Dzięki Sylwia, lecę obejrzeć. ;)

A może ma ktoś namiar na coś stacjonarnego?

sklep "wszystko dla ucznia" lub niedaleko "sklep dla plastyków"
ul. Władyslawa IV gdynia

Dzięki, fisz.

Ten "wszystko dla ucznia" to wiem gdzie, a ten sklep dla plastyków to też na Władka? W którą stronę?

tez na Wladka, po tej samej stronie ul wladka, jednak po drugiej stronie tej laczacej Wladka ze swietojanska. Jest spory ten sklep wiec na pewno trafisz

w Gdansku na Słowackiego obok piekarni Szydłowskiego u góry jest sklep Dekorhouse tam mozna dostac filc w arkuszach róznej wielkosci i w kilku kolorach
jest tez tam sporo wełny do filcowania

Filcowanie to dla mnie wyższa szkoła jazdy - może kiedyś się skuszę. ;)

Dzięki Vanuatu, a nie wiesz, jakie mają ceny? Będę musiała się przejechać do nich.

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...