nnt: Gdzie można sprzedać stare książki?

Czy ktoś wie, gdzie można sprzedać stare książki - może jakiś antykwariat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt: Gdzie można sprzedać stare książki?

w antykwariacie na ul.Dmowskiego w Gdańsku Wrzeszczu

Dziękuję za informację

A może ktoś skupuje książki i przyjeżdża po nie do domu? Mam sporo różnych, znalazłam ogłoszenie w prasie, pan wykazał zainteresowanie i miał przyjechać - no i nie przyjechał, a one mi zabierają sporo miejsca. Oddałabym za symboliczną cenę, ale hurtowo, a nie po kilka.

Byłabym zainteresowana ale chciałabym poznać tematykę i autora dlatego jeśli możesz to prześlij mi na maila tak ogólnie co masz i gdzie można to odebrać dzięki pure666poison@yahoo.pl

może na allegro :)

a możesz podać jakie to tytuły, i ile chciałabyś za nie?

To są dziesiatki książek, najrozmaitsztch autorów i różnej tematyce, chyba najwiecej jest starych kryminałów, tzw. powieści milicyjnych z czasów PRL - dla antykwariatów lub miłośników tego rodzaju literatury. Chciałabym pozbyć się tego hurtowo czyli nie po kilka sztuk.

pytałam, bo myślałam że może tematyka mi się spodoba i zabiorę wszystko. Lecz niestety zrezygnuje. Jeśli chodzi o antykwariaty to ja również polecam ten na dmowskiego.

jest takie miejsce jak antykwariat internetowy:

http://www.antykwarius.pl

Wystarczy się zarejestrować i możesz dodawać swoje książki - może znajdzie się ktoś zainteresowany (dodawanie ogł oczywiście bezpłatne)

Dziękuję za podpowiedź!

Ja rowniez mialabym pare ksiazek do sprzedania :) jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt :komosia@o2.pl

ja kiedyś sprzedawałam w gdyni na skwerze kościuszki. Wydawało mi się że nawet dośc dobre ceny proponowali. Jeden antykwariat jest tez na hali w podziemiach

Witam,
odświeżam temat, ponieważ sama obecnie likwiduję domową biblioteczkę po tacie (około 500sztuk). Interesowałby mnie kontakt do kogoś kto skupuje całe księgozbiory lub większą ich część z okolic Gdyni. Do antykwariatów trzeba osobiście stawić się z książkami a przy takiej ilości ciężko zabrać się osobówką -dlatego najchętniej ktoś kto dojeżdża do Klienta.

W antykwariatach jest marna szansa na sprzedanie książek. Spróbuj raczej współpracy ze skupszop.pl. Ja tam już od dawna sprzedaję wszystkie swoje książki.

Jest jeszcze jedna opcja a mianowicie https://skupszop.pl skupują oni ózne książki od ludzi to sprawdx czy akurat twojej szukaja :)

Inne tematy z forum

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (35 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Tabletki powiększające piersi (13 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...