nnt kupię samochód

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
dziewczyny może macie kogoś w bliskim otoczeniu kto chce sprzedać auto rocznik 2000-2002 do okolo 15 tys zł , koniecznie 5 drzwiowy i nie biały, silnik benzyna 1.4 - 1.6. nissan almera, skoda fabia, opel astra, toyota corolla... może coś innego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt kupię samochód

znajomy ma Renault scenic 2002r. 1,9 dci, stan techniczny-jak nowy, , klima, nawigacja, komputer, zmieniarka cd, , bagaznik, przebieg 145tys , cena 20tys.
jeśli bedziesz chciała coś więcej to napisz na PW

mój sąsiad miał do sprzedania nissan almera 1999, silnik 1,4, kolor srebrny. Zadbany.

mozna prosić więcej info o nissanie na adres aniol184@wp.pl

Wieczorem na maila podam nr tel właściela jak będzie karta na samochodzie. Bo teraz niemam możliwość zejść na parking. Niestety tylko tyle wiem. Właściciel to starszy wiekowo więc dba o to auto.

z mężem będziemy sprzedawać nasze mitsubishi space star 2001 rok kolor granat za ok 8 - 9 tyś ,

silnik 1,6 klimatyzacja garażowany stan dobry kupiony w polskim salonie

ja debatuję z mężem nad sprzedażą samochodu tylko jeszcze nie wiem, czy jego czy mój ja mam Peugeot 206 1.4 benzyna stan bdb serwisowany w ASO - ostatni serwis w marcu 2010 a rocznik 2001 5 drzwi jak bys była zainteresowana to daj znac, a ja Ci powiem co ustaliliśmy.

opel astra I kombi, rocznik 2000, rejestrowany w 2001, silnik 1,4, zielony ;-), z instalacją gazową - 6200zł > PW