nnt spis ludności

Wiem,że to nie temat ślubny ale zawsze pomagacie:-)
Właśnie się dowiedziałam,że w polsce jest spis ludności,ja nieszkam poza granicamiale jestem w polsce zameldowana,czy ktoś wie czy musze to wypełniac???
W necie zero informacji:(
Z góry dzięki za odpowiedzi :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nnt spis ludności

no ja dzis zrobilam przez internet cos spis gov pl albo cos takiego bo mozna i zaznaczasz ze za ranica mieszkasz i od kiedy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O nie wiedziałam,że jest taka opcja do zaznaczenia:)
Nie zalogowałam sie tam,bo wolałam danych nie podawać jak nie wiem czy muszę:)
A właśnie bez zalogowania nie mogłam zobaczyć tych pytań:)
Ale zrobiłaś bo chciałaś czy to jakiś obowiążek jak np census w uk???
Są jakieś kary za nie zrobienie???
Tak naprawdę zero komunikatów dot polaków mieszkających za granicą:(
Pozdrawiam emigrantkę:))

Ja mieszkam w Norwegii :):) tu wszystko jest jawne, kazdy w internecie mzoe zobaczyc ile zarobilas ile zaplacilas podatku gdzie mieszkasz i date urodzienia:) takie maja hobby....samochod tez wystarczy blachy wpisac o wyskoczy wlasciciel model oraz daty przegladow wiec nie bardzo mialam opory i tak kazdy mzoe sobie mnei sprawdzic.

No ja czytalam ze jak sie jest obywatelem Polski to jest obowiązkowy (mam mądrą polską TV i tak moowili w mądrej telewizji śniadaniowej :))

pare pytan, nic osobistego, gdzie masz zameldowanie w polsce, gdzie mieszkalas na dzien 30 marca 2011 jak zaznaczysz ze za granica to tylko od ktorego roku i w jakim kraju :)

nic takiego wiec spokojnie mozna klikac !! pozdro !

Zrobione za mnie i za męża w 5 minut oba:)
A w brytyjskim spisie była maaasa pytań i dlatego nie chciałam robić i znowu spędzić pół godziny przed kompem:)

Inne tematy z forum

Pożyczka w chwilówce - pytanie. (24 odpowiedzi)

Brał ktoś z Was pożyczkę w chwilówce?? Zastanawiają mnie koszta i czas oczekiwania na decyzję i...

Jakie spawarki używacie? Co wybrać do poprawienia blach w samochodzie? (12 odpowiedzi)

Do wymiany mam 1 błotnik po stluczce i 2-3 poprawki na pasie przednim i tylnym. Ogólnie chciałbym...

czy warto brać szybkie pożyczki? (164 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...