nnt sprzedam super puszki dla kotka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Sprzedam
Cześć dziewczyny!
niedawno odszedł mój ukochany kocur, miałam go 17 lat. Ponieważ chorował, staraliśmy mu się jak najbardziej dogadzać z karmą.
Kupiliśmy na zapas i zostało nam 35 puszek różnych smaków Carny animonda adult. To te puszki z b. wysoką zawartością mieska, nawet do 100%.
Puszki te są w sklepach po ponad 6 zł, my chcemy 5 zł za sztukę.
Jedzenie jest naprawdę warte swojej ceny, nie zawiera popiołu, morza galarety czy sosu, ani sztucznych dodatków.

Cena za całość to 175 zł.

INDYK I KRÓLIK - mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (70% wołowina, 15% indyk, 15% królik), substancje mineralne -3 szt

MIX MIĘS - mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (85% wołowina, 10% kurczak, 5% dziczyzna), substancje mineralne - 7szt

WOŁOWINA I KURCZAK - mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (85% wołowina, 15% kurczak), substancje mineralne - 3szt

KURCZAK I KACZKA - mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (85% wołowina, 10% kurczak, 5% kaczka), mięczaki i skorupiaki (4% krewetki), substancje mineralne - 5 szt

WOŁOWINA I JAGNIĘCINA - mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (80% wołowina, 20% jagnięcina), substancje mineralne -13 szt

CZYSTA WOŁOWINA - mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (100% wołowina), substancje mineralne -1szt

tel 501 166 678

Na terenie Oruni i Chełmu dowieziemy gratis, reszta dzielnic do uzgodnienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt sprzedam super puszki dla kotka

w opisie zabrakło 3 szt o smaku kurczaka z krewetkami.
Zapraszam!

up

no to przepłaciłas, bo te puszki sa po 3.20- 3.60 w sklepach internetowych

tak, są, ale 200 gram, a ja sprzedają 400 gramowe, więc 2 razy większe, w sklepach internetowych są od 5,30 do 5, 60.

up

Inne tematy z forum

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...