no i potwierdziło się - Kościerzyna!

;) Chyba wszyscy powinni być zadowoleni, kolej jest, drogi asfaltowe dla dojazdu - ze wszystkich stron Polski, dookoła piękne tereny... ciekaw jestem ilu z nas będzie klęło na piaski? ;) W okolicach Kościerzyny (południowych) jest ich więcej niż w okolicach Bytowa.

Na ostatnim Harpie przewidywaliśmy, że trasa "zahaczy" o kręgi w Węsiorach. No ale niestety... Może tym razem najdalszy punkt sięgnie o Odry ? ;> Mocy przybywaj...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: no i potwierdziło się - Kościerzyna!

No, wreszcie oficjalne info. Taką miałę nadzieję, że jeszcze w czerwcu, jeszcze zanim rozpocznie się odliczanie 100 dni do rozpoczęcia Harpa dowiemy się gdzie on w końcu będzie. Kompletnie nie znam tych rejonów z czego w sumie się cieszę, będzie co zwiedzać.

> Kompletnie nie znam tych rejonów z czego w sumie się cieszę,
> będzie co zwiedzać.

w ramach zabicia deszczu za oknem mozesz sobie przeczytac http://rowery.trojmiasto.pl/news.phtml?id_news=5777 . Napisalem co prawda kawalek czasu temu, ale moze niektóre z tych miejsc będą wśród punktów? kto wie...

Ja się nastawiam, że będę klnął, gdy jakiś punkt będzie na Wieżycy. Poza tym jedno wiem na pewno - na trasie pieszej do domu nie dojdę, bo z Kościerzyny jest chyba trochę więcej niż 25 km, a pół pętli daje właśnie promień, w jakim się można poruszać, wynoszący jakieś 20-25 km.

Gdybym jechał rowerem, wcale bym się nie zastanawiał, dokąd dotrę. Zawsze wychodziłby ten sam teren - Pomorze środkowe ;)))

Pozdrawiam.