Antyspołeczny
(7 lat temu)
>Szczerze mówiąc.. bardziej niz z zaproszenia do kina ucieszyłbym się z CZYTELNEJ i PRZEJRZYSTEJ wersji Forum.
Admin chciał z kolegami obić kilka narzekających buź, a tu burżuazja nie dała się skusić na bilety do kina:p
Co się w tej Polsce dzieje, dali 500+ i nie da się ich byle czym przekupić:d
Swoją drogą, ostatnio miałem okazję być na pewnym wydarzeniu "artystycznym" z nagród trojmiasto.pl, które zaczęło się od żalu artysty, że przyszło tak mało osób. Po 5 min dziwiłem się, że było aż tyle:d
Inna nagroda z trojmiasto.pl, bilety do kina... na brytyjski teatr:d Po przerwie prawie nikt nie wrócił;)
Dopóki nie doświadczyłem, nie rozumiałem, dlaczego zwycięzcy tak chętnie oddają nagrody i nawet nie chcą skromnej rekompensaty:D
No dobra, już wracam do sedna sprawy. Nowe forum przypomina mi jeden z czatów z przełomu wieku, coś w stylu interii;)
To jak z Vistą i XP, może to pierwsze nie jest lepsze, ale jest kolorowe, ktoś za to zapłacić, ktoś się przy tym nieźle bawił, więc macie i się cieszcie! A że FT to nie M, to na kolejną wersję trzeba będzie poczekać 15 lat. Nie narzekajcie więc, tylko zaczynajcie się przyzwyczajać:)
0
0