nowe bloki

czy to prawda że na stogach na przeciwko przystanku 111 ( ten na początku stogów ) mają powstać nowe bloki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nowe bloki

na początku ? od ktorej strony?

jadąc od strony gdańska.

hop. ktos cos wie?

Z tego co wyczytałam w internecie ma powstać blok 3 piętrowy na Jodłowej http://www.polnoc.pl ale cenyyyy !!! Ma być do odbioru sierpień 2013 ale wątpię ,że będzie w terminie na razie jest stan deweloperski można sobie wybrać układ pomieszczeń jakby ktoś teraz kupił jest 10 mieszkań do sprzedania i jeden lokal usługowy.

Sorki nie odbiór 2013 tylko Zakończenie prac wykończeniowych - sierpień 2013 r.

tylko ten blok "buduja" juz od stycznia lub marca 2012 i jakos nawet fundamentow nie widac! wiem, bo interesowalam sie mieszkaniami w tym rzekomo powstajacym bloku, koresponowalam nawet mailowo z panem, ktory podaje kontakt do siebie w ogloszeniach.

poza tym czasami sa ogloszenia dot. sprzedazy mieszkan a czasami ogloszenia dot. sprzedazy tej calej dzialki na Jodlowej wraz z projektem bloku.
takze ja na te chwile bym nie kupila tu mieszkania i nie wpalacilabym ani grosza.

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...