nowe bloki

czy to prawda że na stogach na przeciwko przystanku 111 ( ten na początku stogów ) mają powstać nowe bloki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nowe bloki

na początku ? od ktorej strony?

jadąc od strony gdańska.

hop. ktos cos wie?

Z tego co wyczytałam w internecie ma powstać blok 3 piętrowy na Jodłowej http://www.polnoc.pl ale cenyyyy !!! Ma być do odbioru sierpień 2013 ale wątpię ,że będzie w terminie na razie jest stan deweloperski można sobie wybrać układ pomieszczeń jakby ktoś teraz kupił jest 10 mieszkań do sprzedania i jeden lokal usługowy.

Sorki nie odbiór 2013 tylko Zakończenie prac wykończeniowych - sierpień 2013 r.

tylko ten blok "buduja" juz od stycznia lub marca 2012 i jakos nawet fundamentow nie widac! wiem, bo interesowalam sie mieszkaniami w tym rzekomo powstajacym bloku, koresponowalam nawet mailowo z panem, ktory podaje kontakt do siebie w ogloszeniach.

poza tym czasami sa ogloszenia dot. sprzedazy mieszkan a czasami ogloszenia dot. sprzedazy tej calej dzialki na Jodlowej wraz z projektem bloku.
takze ja na te chwile bym nie kupila tu mieszkania i nie wpalacilabym ani grosza.

Inne tematy z forum

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!