nowe buty...

Witam!

Czy nowy but "SPD" się troszkę rozejdzie w czasie eksploatacji? kupiłem (przez internet bo w 3city takowych niet) buty i są jakby na styk przy cienkiej skarpecie, z grubszą już jest lekka lipa - czuję dyskomfort. Kolejny rozmiar może być już za duży a 1/2 nie ma :/ Rozejdą się? jest szansa? ...jak coś to zawszę mogę zwrócić i poszukać czegoś innego...

Z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdro!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nowe buty...

Rozejdą się. A póki nie jeździsz, to możesz napchać do środka gazet, zeby się trochę rozeszły.

cieżko powiedzieć ale IMO w bucie SPD stopa pracuje zupełnie inaczej niż w czasie chodzenia i rozchodzą sie one z znacznie mniejszym stopniu.

posiadam pare ok. 10 letnich butow spd i jak na poczatku byly ciut przyciasne tak do tej pory sa. ale one sa sztuczne. jesli te adidaski sa skorzane to moze sie rozejda.

butki są ze sztucznej skóry i raczej przewidziane do jazdy w lecie. Cóż, wymieniam! dzięki!

Jeśli to but jeienno/zimowy to ja bym wymieniał - będą ci marzły palce

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...