nowe forum

Witam Wszystkich.
Kiedyś w internecie można było znaleźć forum gminy Szemud. Nie wiem dlaczego Właściciel zrezygnował z tej chwalebnej idei.
Postanowiłem ją wskrzesić. Myślę, że będzie się nam tam zdecydowanie wygodniej dyskutowało. Zapraszam serdecznie na:
sfgs(kropka)pl
czyli Społeczne Forum Gminy Szemud.
Proszę jednocześnie Inicjatora poprzedniej edycji sfgs(kropka)pl o kontakt z administracją forum :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nowe forum

Witam
Z tego co mi wiadomo Forum zostało zawieszone przez właściciela z powodu braku zainteresowania (zbyt mała frekwencja odwiedzin).
Poza tym wiele wątków było dublowanych na forum trojmiejskim,
można było się pogubić .
A żeby coś w sieci funkcjonowało trzeba trochę "środków" i poświęcać dużo czasu na administrowanie.
Powodzenia :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej,

Pomagałem administratorowi forum w moderacji, nie uzbierano wystarczającej kasy na przedłużenie utrzymania forum, no i po prostu zabrakło czasu na rzetelną administrację forum, aby nie doprowadzić do tak zwanej "g*wnoburzy" :)

Super że wskrzesiłeś forum i życzę powodzenia:)

Witam.
To ja byłem założycielem i administratorem poprzedniego SFGS.
Cóż, charakter mojej pracy nie pozwalał mi na bieżące zajmowanie się forum, chciałem oddać forum w dobre ręce, niestety nikt się nie zgłosił. Przepraszam była jedna osoba chętną, ale koszt 200 zł rocznie ją chyba przerósł bo nie odezwała się już więcej. Silą rzeczy musiałem zamknąć projekt, wykasować bazę użytkowników i postów. I tyle.
Ze swojej strony życzę powodzenia i mniej "jadu". Zresztą po nicku widzę, że byłeś stałym gościem w poprzedniej edycji, więc wiesz o co chodzi.
Pozdrawiam. EverGlow ;-)

Witam i pozdrawiam znajomych z SFGS. Już śmigam zobaczyć co i jak na reanimowanym forum. :)

Hej.
Cieszę się, że tak szybko odpowiedzieliście na mój apel, dzięki!
Rozumiem wasze argumenty, mam też kilkuletnie doświadczenie w tej materii. Z fajnymi ludźmi damy radę, niefajnych można grzecznie wyprosić jeśli argumenty dobrego wychowania nie skutkują.
EverGlow, jak znajdziesz czas i ochotę odezwij się proszę do admina na forum, chciałem Cię o coś zapytać a nie chcę tu prywatnymi namiarami sypać.
Pozdrawiam serdecznie :-)

nie dziekuje,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Smieci (16 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

Ogrzewanie gazem (63 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...