nowo-powstaly budynek przy kartuskiej/powstanców warszawskich a parkowanie

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta Motoryzacja
chciałbym zauważyć iż chcac zaparkowac przy obiekcie w ktorym miesci sie miedzy innymi apteka całodobowa przy ktorej poza chodnikiem zbudowano rownież zatoczke przed apteka w domyśle parking na auto kiedy potrzebna aspiryna trzeba parkować szybko i szybko uciekać.a dlaczego?paradox!tam mądre głowy postanowiły umieścic znak zatrzymywania-całkowity!wicec teraz straż miejska zaciera raczki i zakłada blokady.wiec nici z aspityny czy witaminy C i apteka tez pewnie ma slabe utargi itp itp.ciekaw co sadzi o tym urząd miasta czy to jest ulatwianie życia obywatelom?juz wiem czemu Gdynia zajeła 1 miejsce w rankingu miast najlepszych do zamieszkania:)pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nowo-powstaly budynek przy kartuskiej/powstanców warszawskich a parkowanie

brawo wkoncu ktoś zauwazył ten problem !!!pozdrawiam Cie Roman
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nowo-powstaly budynek przy kartuskiej/powstanców warszawskich a parkowanie

Dla niepełnosprawnych to faktycznie utrudnienie ale jeżeli nie masz problemów przecież kawałek dalej masz ciąg parkingów gdzie zawsze jest miejsce (albo to ja mam zawsze farta ;) ). Ale faktycznie jest to trochę nie logiczne aby nie było tam parkingu na tzw minutkę. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Perspektywa (21 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla w pieszej odległości od ścisłego centrum Gdańska zapewni dostęp do bogatej...

Odea Park (23 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...

Scarpa (11 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji Scarpa powstaną niedaleko zbiegu ulic Kartuskiej, z Zakopiańską i...