Jestem klientem banku od dobrych kilku lat minimum 4lat.Mamy i konto firmowe i konto prywatne w tym banku (co z pewnoscia zmienie niedługo przynajmniej jesli chodzi o prywatne to na 100%)do tej pory bylam dosyc zadowolona , brałam nawet kredyt w tym banku który szybko spłaciłam.Było OK
Ucieszyłam się ze otworzyli kilka nowych filli Banku Nordea tym bardziej na ul.Elblaskiej,bliżej do mojej firmy.Natomiast jak się okazało TEN ODDZIAł na ulicy Elblaskiej Banku Nordea jest KOSZMARNY !! Psuje opinnię całemu Bankowi Nordea
Na Ostrowiu mają tak dobrych pracowników,super obsługę, miłe dziewczyny,a tutaj Żenada!.Okazuje się ze na Elbląskiej jest to najgorszy oddział tego banku.Nie dosc ze maja centralnie "w powazaniu" klienta ,"zlewają telefony"-STARAM SIE JUZ 2 DNI DODZWONIC nie odbieraja zadnego , pracują do 14.30 i nie mozna sie niczego dowiedziec !!!!!!No kto pracuje do 14.30 ????Cudowna praca -jeszcze zdążą na plażę, to na dodatek NIE odbierają TELEFONóW! Szału mozna dostac!Odradzam sprawdzcie inne banki , a ten odzdzia ZLIKWIDUJCIE po co utrzymywac cos takiego ?A moze więcej kontroli by się przydało, jak się pracowac nie chce ????- do szalenstwa doprowadzona klientka