o Agencjii ochrony g4s

Szanowni Państwo pracuje w Agencjii ochrony G4s w dniu 09.05.2010 przyjołem służbę na obiekcie chronionym przez tą agencje " Arkońska Busines Park" biurowiec A4 o godzinie 10:16 zauważłem że na sąsiednim biurowcu pracownik obcej firmy ochroniarskiej pali papierosy a obowiązuje całkowity zakaz palenia poszedłem go poprosić by wyszedł z papierosem na zewnatrz ten pan ochroniarz niedość to że palił to był pod wpływem alcocholu bardzo boleśnie mnie pobił są rejestry z kamer lecz to ja zostałem poszkodowany. Mianowicie agencja ochrony g4s prubuje zatuszować całą sprawe niszczy dowody tego przestępstwa mnie zawiesiła w czynnosciach słuzbowych i najprawdopodobniej zosttane zwolniony dyscyplinarnie . Nadodatek podczas tego zajścia chciałem powiadomić policje to zagrożono mi utratą pracy . Jeśli ktoś z państwa mógłby mi powiedzieć co z tym mam daklej zrobić to bym był wdzięczny wojciech210@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: o Agencjii ochrony g4s

do faktu odrazu idz... albo do telewizji ,boja sie tego gnoje jak ognia a dupe i tak warta im obsmarowac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

G4S jest do bani.Pracowalam w obiekcie Łużycka Office Park i dzisiaj mnie wywalono bez powodu.Uwaga na kierownika Wojdygę ,cwany dziad
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

kawał gnoja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolego, jeżeli miałbym ci doradzić to powinieneś zgłosić sprawę na policję, żeby ta np. zabezpieczyła monitoring. Nie daj się zastraszyć i jeżeli prawda jest po twojej stronie to nie miej obaw. Zawsze możesz zgłosić się do TV albo gazety i nagłośnić sprawę. Jeżeli nie złamałeś kodeksu pracy to nawet jak cię zwolnią dyscyplinarnie możesz złożyć sprawę do sądu pracy. Jeżli potrzebujesz pomocy prawnej, w Gdańsku funkcjonuje biuro darmowych porad prawnych - trzeba się umówić na wizytę. Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...