obiad poślubny

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam,
Chcemy z narzeczonym urządzić obiad dla najbliższej rodziny po ceremonii ślubnej. Czy ktoś może zna jakąś fajną restauracje w gdańsku? Najlepiej w głównym...no chyba, że jest to jakieś urokliwe miejsce :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: obiad poślubny

niedawno bylo takie pytanie. a ty masz slub koscielny i tylko obiad? czy tylko cywil, obiad i kiedys wesele??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tylko cywilny i obiad...bez wesela kiedyś :)

Polecam restauracje w hotelu Otomin , urocze miejsce na takie uroczystości

Cywilny wraz z obiadem można zrobić w Zamku w Rzucewie, mam namiary do dziewczyny która wszystko tam załatwiała na ślub cywilny w plenerze, mogę podać namiary na priv. Brała ślub teraz w maju 2014

Zapytaj w Hotelu Qubus. Jedzenie i obsługę mają na światowym poziomie. Wszystko można ustalić indywidualnie: ilość dań, rodzaj i ilość alkoholu, dodatkowe atrakcje, podkład muzyczny jeśli nie chcesz robić wesela. My tam zrobiliśmy nasze i było najlepsze - tak twierdzili nasi goście. Najbardziej zachwyciły ich trzy elementy: jedzenie, poziom obsługi i DJ. Goście czuli się jak VIP-y. Klasa sama w sobie. Ceny konkurencyjne, wbrew temu co można by pomyśleć patrząc na wysoki standard czterech gwiazdek.
My tam organizujemy wszelkie imprezy rodzinne, bo szanujemy naszych gości i nasze pieniądze. Jak robić imprezę to tylko na poziomie, bez dziadostwa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również mieliśmy w Qubusie i szczerze polecamy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W miniony weekend byłam na weselu w Restauracji w Pałacu Opatów w Parku Oliwskim. Było rewelacyjnie! Bardzo dobre jedzenie, świetna obsługa, miejsce klimatyczne. No i sala ślubów na miejscu, bez zbędnych formalności.