oblicze gdyni

Temat dostępny też na forum: Urząd Miejski w Gdańsku
Odwiedzając Gdynie w okresie 1- 14 lipca, zauważyłem że jest coraz gorzej. Zaniedbanie i co raz większa liczba bedomnych.Koszmar!
Czytając niedawno artykuł w gazecie Ratusz o tym jak ekskluzywna jest Kamienna Góra, stwierdzam, iż ktoś musiał się pomylić.
Niech ten ktoś uda się za pomnik harcerzy i dopiero wtedy niech bierze się za opisanie Kamiennej Góry.

ul. Krasickiego - Willa Szczęść Boże. Znajduję się ok 50m. od Urzędu Miasta i jest przykładem tego, jaka na prawde jest Gdynia.

Teren wokół Gemini nie est wogóle sprzątany.
Sprzątane są tylko niektóre ulice.

Z całego Trójmiasta na lato nie polecam Gdyni. Gdyż całą wycieczką przekonaliśmy się jak tu jest!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: oblicze gdyni

Niestety zgadzam się, Gdynię ogłądam z perspektywy corocznej wizyty wakacyjnej. Mam wrażenie, że miasto umiera. Opustoszałe, nieremontowane domy( a może dać ludziom jakieś ulgi w podatku od nieruchomości), lumpy wałęsające się w centrum - po knajpkach wyjadające resztki. Nudno i tandetnie. A szkoda bo mam sentyment do Gdyni. Nie ma turystów i brak hotelu z prawdziwego zdarzenia vide Sopot. A co się stało ze Świętojańską kedyś wizytówką? Dlaczego statki pasażerskie nie cumują w mieście? Ciekaw jestem jaki wpływ na miasto ma to szare cudo wystawione przy nabrzeżu, czy tam jest ogólnodostępny taras widokowy dla turystów? Zawsze było dla mnie zagadką dlaczego Teatr Muzyczny jest martwy w wakacje? Pozdrawiam i z całego serca kibicuję Gdyni i jej mieszkańcom.
Do zobaczenia za rok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...