obsługa makabra
Złożyłam zamówienie 8.05 i tego samego dnia dokonałam zapłaty- natomiast fototapetę odebrałam sama dzisiaj 23.05- termin makabrycznie długi, po mylnych informacjach o najpierw 2-3 dni potem 7 dni i o dostawie w ubiegłym tygodniu- oczywiście ja dzwoniłam bo Panowie mają "taki młyn w pracy"- to cytat- faktycznie dzisiaj byłam świadkiem (czekałam na wydanie tapety) jak dyskutowali zaciekle o jakiejś grze komputerowej- to może być zajmujące....
Pan właściciel dodał jeszcze na przelanie czarki: "nie mam wprawy w tłumaczeniu się".
Rada dla Pana na przyszłość- jeśli klient stanowi dla Pana wartość- to pomijając wszelkie pechowe sploty okoliczności- należy: informować klienta, umieć przeprosić i jeśli ma wrócić zaproponować rabat itp - ja musiałam upomnieć się o zwrot za kuriera - żenada
ODRADZAM KAŻDEMU
Pan właściciel dodał jeszcze na przelanie czarki: "nie mam wprawy w tłumaczeniu się".
Rada dla Pana na przyszłość- jeśli klient stanowi dla Pana wartość- to pomijając wszelkie pechowe sploty okoliczności- należy: informować klienta, umieć przeprosić i jeśli ma wrócić zaproponować rabat itp - ja musiałam upomnieć się o zwrot za kuriera - żenada
ODRADZAM KAŻDEMU