ocena

Ogólnie klub godny polecenie, zreszta swiadczy o tym, ze wiecznie tam pełno ludzi... Ceny bardzo przystępne ale jak widać ludzie nawet jak maja zapłacić w KLUBIE 3,50 zł za PIWO to im nawet szkoda tych 50 gr więcej. A prawda, przecież barmani bardzo się wzbogaca a my bardzo zbiedniejemy o te 50 gr. Jak kogoś nie stać niech siedzi w domu, albo idzie na plaże i kupi w sklepie piwo za 3,20. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ocena

Nie chodzi o to, ze mi szkoda 50gr, bo nie jednokrotnie bywałam w Sopocie a tam jak wiadomo piwo za 8zł przewaznie. Jeśli jest za 3,50 to tyle płace. Poza tym wiadomo, ze nie jest to 100% produkt, rozcieńczone na bank.

kobieto powiedz mi jak można wlać wode do kega? przecież wszystko jest podłączone pod nalewak i gaz więc nie ma opcji takiej żeby było lane z wodą... co do wydawania reszty że stoisz i czekasz aż Ci wyda te 50gr to gratuluje smieje sie... kupując po jak że korzystnej cenie piwo (w klubie) bardzo tanio to jeszcze żal 50groszy :) brawo :D

czyzby jakis barmana z Republiki boli to, ze sie im nie zostawia napiwkow, dlatego wypowiada sie tu na forum? moze najpierw popracujcie nad swoja kultura osobista podczas pracy, a nie gardzicie klientami!!!

dobrze widzę że lepiej się znasz i odróżnisz każdy rodzaj piwa w plastiku z wodą i bez wody... wielkie brawa... nie jestem pracownikiem tego klubu, pracuję w gastronomii i wiem o co chodzi... Jestem klientem tego lokalu i nie mam żadnych zastrzeżeń co do obsługi... wielkie brawa dla nich walczą z chamstwem gwizdasz albo mówisz polej to to tego nie zrobią oczekują słowa "poproszę" jest kongo pełno klienteli to robią co mogą aby każdego obsłużyć... Wielkie damy nie mogą czekać to na wszystko tylko by narzekały...

Nowa Republika trzymać tak dalej :) wporządku personel wporządku lokal wporządku ceny!